Libnet.ro
UNICEF

22:00

Stirile ProTV: Autostrada de un metru, din Moldova, NU are autorizatie de construire. Reactia autoritatilor locale

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Autostrada de un metru, din Moldova, NU are autorizatie de construire. Reactia autoritatilor locale

Stefan Mandachi, omul de afaceri din Suceava care a construit simbolic autostrada de un metru, singura din Moldova, a fost luat in vizor de autoritatile locale. continuă pe Hotnews

Omul cu autostrada de 1 metru din Moldova face greva: ce se va intampla pe 15 martie

Un om de afaceri din Moldova a facut primul metru de autostrada din aceasta regiune. Mai mult, el a planificat o greva pentru companiile lui, pe 15 martie. Acum are si sustinatori. Stefan Mandachi sustine ca Romania vrea autostrazi si ca sa demonstreze asta a facut el primul metru din Moldova. Totodata, pentru 15 martie [] .

Cine este romanul care a facut primul metru de autostrada din Moldova. Ce ii indeamna pe romani

Stefan Mandachi are 33 de ani, este necasatorit, este avocat si antreprenor. Se recomanda drept taran de la Sfantu Ilie, satul din comuna Scheia a judetului Suceava. Acolo a copilarit si acolo locuieste si acum. La sfarsitul anului trecut, in companiile sale lucrau 850 angajati iar cifra de afaceri era estimata la 27,6 milioane euro.

Ce spune ministrul Transporturilor despre romanul care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, a afirmat, joi, ca il intelege pe Stefan Mandachi, suceveanul care a construit simbolic primul metru de autostrada din Moldova, si chiar declara ca il motieaza,.

Metrul de autostrada construit de un afacerist sucevean va fi DEMOLAT. Primar: Nu are autorizatie

Romania, tara in care nu poti construi autostrazi nici macar daca vrei. Metrul de autostrada construit simbolic de un antreprenor sucevean va fi demolat pentru ca nu are autorizatie. Acesta a vrut sa.

Colegiul Tehnic al Dirigintilor de Santier sustine campania de constructie de autostrazi din Moldova

Initiativa antreprenorului din Moldova care a construit primul metru de autostrada din regiune capata tot mai multi adepti. Colegiul Tehnic al Dirigintilor de Santier CTDS) s-a declarat solidar cu acesta si a sustine ca Romania dispune de specialistii.

Stirile ProTV: Reactia PSD dupa ce Facebook a sters 31 de pagini cu stiri care laudau oameni din partid

Intr-un gest fara precedent in Romania, administratorii Facebook au sters 31 de pagini, conturi, si grupuri administrate din tara.

Stirile ProTV: Fetita orfana de mama umilita de educatoare, in Capitala: iti dau vreo doua, nesimtito

S-a intamplat la o gradinita din Bucuresti, unde violenta a fost la ordinea zilei, pana cand un parinte a ascuns in hainuta celui mic un reportofon si a dezvaluit ce se petrece in sala de clasa.

Stirile ProTV: Secarea Lacului Colibita, pentru a consolida barajul, a dus la o descoperire socanta

Lacul Colibita, un loc de poveste din Muntii Calimani, este pe cale sa devina o bomba ecologica. Cum in zona nu exista canalizare, proprietarii de pensiuni au improvizat tuburi de scurgere, iar dejectiile se varsa direct in apa.

Stirile ProTV: Mai multi romani s-au trezit cu credite uriase dupa ce au aplicat pentru un job

Cativa indivizi din Arges sunt anchetati de ofiterii de la crima organizata si de procurorii de la DIICOT Ploiesti.

Locul opozitiei in balanta de putere dupa alegerile din Moldova

Blocul ACUM trebuie sa se decida, in primul rand, daca vrea sa influenteze procesul de guvernare sau deja a decis ca va detine rolul de opozitie in Parlament. Dificultatea unei asemenea decizii depinde la fel de succesul Democratilor de a stabili in cele din urma o coalitie impreuna cu Partidul lui Shor, cei trei alesi independenti si in mod neaparat minim 11 reprezentanti ai Socialistilor. Daca persista cel mai mic risc ca un asemenea scenariu sa prinda contur, atunci Blocul ACUM trebuie sa se pregateasca de alegeri anticipate sau de prelungirea fortata a guvernarii actuale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )