Libnet.ro
UNICEF

14:15

Stirile ProTV: Blocuri stricate de firmele care trebuiau sa le reabiliteze. Nu stiu meserie

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Blocuri stricate de firmele care trebuiau sa le reabiliteze. Nu stiu meserie

In loc sa intre in iarna cu apartamentele izolate, numerosi proprietari din Bucuresti s-au trezit ca trebuie sa faca reparatii capitale dupa reabilitarea blocurilor. Unele firme care preiau aceste contracte fac lucrari de mantuiala, se plang oamenii, revoltati ca au locuintele inundate si distruse. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Zacamantul din Mediterana care invrajbeste Europa. Decizia Turciei loveste o tara UE

Nava turca de foraj petrolier Fatih si-a inceput operatiunile in largul coastei de nord-est a Ciprului, a anuntat vicepresedintele turc Fuat Oktay, in pofida avertismentelor adresate Ankarei de UE.

Stirile ProTV: Ovidiu Tender, dezvaluiri dupa iesirea din inchisoare. Cum si-a construit imperiul din Africa

Astazi ne intoarcem pe continentul african si vorbim despre un alt investitor roman controversat care si-a incercat norocul in Senegal, Gambia sau Guinea Bissau: Ovidiu Tender.

Tragedia de la Timisoara. Cine autorizeaza si cine verifica firmele care fac dezinsectia si deratizarea

Oricine isi poate face o firma de dezinsectie si deratizare, autorizatiile fiind emise de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara. Autoritatea care verifica este Directia de Sanatate Publica, insa verificarile se fac doar daca firma are autorizatie de functionare de la ANSVSA si practic se stie de existenta ei, a explicat pentru HotNews. ro Virgil Marginean, reprezentantul Asociatiei Romane pentru Combaterea Vectorilor in Igiena Publica. Acesta spune ca legislatia in vigoare are mai multe neclaritati si lacune, iar acestea trebuie indreptate. Alerta in Timisoara: Bloc cu 200 de apartamente, evacuat dupa ce doi copii si mama unuia dintre ei au murit ISU: Substanta neurotoxica detectata la ultimele doua etaje ale blocului, in urma unei dezinsectii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3218 seconds )