Libnet.ro
UNICEF

05:30

Stirile ProTV: Ovidiu Tender, dezvaluiri dupa iesirea din inchisoare. Cum si-a construit imperiul din Africa

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Ovidiu Tender, dezvaluiri dupa iesirea din inchisoare. Cum si-a construit imperiul din Africa

Astazi ne intoarcem pe continentul african si vorbim despre un alt investitor roman controversat care si-a incercat norocul in Senegal, Gambia sau Guinea Bissau: Ovidiu Tender. continuă pe Hotnews

Procesul in care Alina Bica a fost condamnata pentru favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender - sentinta, asteptata in doua saptamani

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica - fugara in Costa Rica - va afla peste doua saptamani sentinta definitiva a instantei supreme in procesul in care este acuzata de favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender. in prima instanta, Bica a fost condamnata la 4 ani de inchisoare, dar executarea pedepsei a fost suspendata dupa decizia Curtii Constitutionale privind compunerea nelegala a completurilor de 5 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Stirile ProTV: Masina din Romania, abandonata de o luna pe un camp din Germania. E gaurita de gloante

Un autoturism cu numere de Romania ce pare gaurit de gloante, abandonat de aproape o luna de zile pe marginea unei sosele din Germania, le da mari batai de cap autoritatilor nemtesti.

Stirile ProTV: Care este cea mai periculoasa zona din Capitala, unde au loc talharii ca in filme

In Bucuresti, cel mai ridicat coeficient de criminalitate se afla in Sectorul 3 - peste 132%. Asta inseamna ca in Sectorul 3 s-au petrecut cele mai multe talharii si spargeri de societati comerciale din Capitala.

Catalin Botezatu, din nou la spital. Ce se intampla cu designerul, dupa operatia din Turcia

Catalin Botezatu are din nou probleme de sanatate! Ce se intampla acum cu celebra vedeta? Acesta le-a recunoscut fanilor ca are dureri incredibile si ca il chinuie groaznic. Catalin Botezatu, din nou pe mana medicilor Catalin Botezatu a suferit patru interventii chirurgicale, iar acum urmeaza sa plece din nou in Turcia. De data aceatsta, pentru .

Hong Kong intra in recesiune pentru prima data dupa criza din 2008

Hong Kong a intrat in recesiune in trimestrul trei din 2019, pentru prima data de la criza financiara globala, arata datele guvernamentale publicate vineri, pe fondul manifestatiilor menite sa denunte regresul libertatilor si ingerinta tot mai mare a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )