Libnet.ro
UNICEF

12:00

Stirile ProTV: Comuna care a cheltuit cei mai multi bani UE si atrage romanii stabiliti in strainatate

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Comuna care a cheltuit cei mai multi bani UE si atrage romanii stabiliti in strainatate

De cand suntem membri ai Uniunii Europene, am primit un sprijin financiar urias, care sa dezvolte infrastructura tarii si sa aduca prosperitate romanilor. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Romanii care au gasit modelul prin care sa castige la fel de bine ca in Franta sau Germania

Unde-s multi, puterea creste, iar fermierii care au inteles acest lucru se asociaza in cooperative si incheie parteneriate profitabile cu marii retaileri.

A distrus un monument istoric si a filmat totul pentru a strange mai multi urmaritori pe Instagram. Reactia fanilor a lasat-o fara cuvinte

Julia Slonska, model pe Instagram, a distrus o statuie in forma de inger cu un ciocan pentru a strange mai multi urmaritori pe reteaua sociala. Tanara a fost filmta in timp ce a spart nasul sculpturi.

Stirile ProTV: Au sunat la 112 pentru a denunta un sofer UBER. Reactia politistului ajuns la fata locului

16 soferi care au raspuns comenzilor prin platforma UBER au fost amendati pana acum de politisti. Serviciul functioneaza in prezent in 5 orase: Bucuresti, Brasov, Cluj, Iasi si Timisoara.

Stirile ProTv: Ordonanta privind Uber, Bolt si Clever a intrat in vigoare. Primele reactii din trafic

Desi la miezul noptii a intrat in vigoare controversata ordonanta impotriva aplicatiilor de ridesharing, soferii care le folosesc nu au fost speriati si au iesit pe teren.

9 lucruri de care se tem barbatii. Cei mai multi nu vor sa recunoasca

Si barbatii sunt vulnerabili, chiar daca femeile ii considera, de multe ori, fara griji si insensibili. Au mai multe puncte vulnerabile dar despre care discuta foarte rar spre deloc. Unele probleme tin de aspect, altele de atitudine. Vor sa impresioneze prin aspect, dar si prin istetime. Si stiu ca lipsa parului sau burta ii [] .

VIDEO George Simion, candidat la europarlamentare, spune ca a fost batut de extremisti maghiari, la cimitirul din Valea Uzului, unde crucile eroilor romani fusesera acoperite cu saci negri / Mai multi maghiari l-au acuzat de provocare

George Simion, liderul Miscarii Unioniste, care candideaza independent la Parlamentul European, afirma ca a fost batut de extremisti maghiari la Cimitirul International al Eroilor Valea Uzului, unde s-a deplasat dupa ce pe retelele sociale au aparut imagini cu crucile a zeci de eroi romani acoperite cu saci negri de gunoi. George Simion s-a aflat saptamana trecuta in centrul atentiei publice dupa ce a filmat un videoclip pentru promovarea campaniei electorale cu scene controversate, in care apare inclusiv un cuplu care mimeaza practici sado-masochiste.

VIDEO George Simion, candidat la europarlamentare, spune ca a fost batut de extremisti maghiari, la cimitirul din Valea Uzului, unde crucile ridicate pentru eroii romani fusesera acoperite cu saci negri / Mai multi maghiari l-au acuzat de provocare

George Simion, liderul Miscarii Unioniste, care candideaza independent la Parlamentul European, afirma ca a fost batut de extremisti maghiari la Cimitirul International al Eroilor Valea Uzului, unde s-a deplasat dupa ce pe retelele sociale au aparut imagini cu crucile ce au fost ridicate pentru eroii romani acoperite cu saci negri de gunoi. George Simion s-a aflat saptamana trecuta in centrul atentiei publice dupa ce a filmat un videoclip pentru promovarea campaniei electorale cu scene controversate, in care apare inclusiv un cuplu care mimeaza practici sado-masochiste.

Ron Kaufman, unul dintre cei mai cunoscuti consultanti de customer service, ii invata pe lideri cum sa creeze servicii superioare

Digitalizarea, schimbarea asteptarilor angajatilor si schimbarea asteptarilor clientilor, provoaca economia traditionala, schimba modelele de afaceri, rastoarna clasamentele. Imbunatatirea experientei clientilor ramane singura constanta care poate.

Sondaj INSCOP: Peste trei sferturi dintre romani cred ca tara se indreapta intr-o directie gresita. Care sunt cele mai mari motive de ingrijorare

Peste 76% dintre romani cred ca tara se indreapta intr-o directie gresita, procentul celor pesimisti fiind in crestere fata de sondajele precedente, conform ultimului sondaj de opinie la nivel national realizat de INSCOP Research, la comanda LARICS, institutie din cadrul Academiei Romane. Cea mai mare parte a romanilor apreciaza ca fiind rea sau foarte rea atat situatia economica actuala, cat si cea din sanatate si educatie, insa pe primul loc in topul ingrijorarilor romanilor este coruptia. in topul ingrijorarilor urmeaza diferentele dintre oamenii bogati si oamenii saraci si degradarea mediului inconjurator.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )