Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stirile ProTv: Ordonanta privind Uber, Bolt si Clever a intrat in vigoare. Primele reactii din trafic

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTv: Ordonanta privind Uber, Bolt si Clever a intrat in vigoare. Primele reactii din trafic

Desi la miezul noptii a intrat in vigoare controversata ordonanta impotriva aplicatiilor de ridesharing, soferii care le folosesc nu au fost speriati si au iesit pe teren. continuă pe Hotnews

OUG privind transportul in regim de taxi intra in vigoare: Ce se schimba de fapt pentru soferii Uber, Bolt si Clever

Ordonanta de Urgenta care modifica legea taximetriei 38/2003) intra in vigoare maine, 16 mai. Ordonanta nu va scoate din piata aplicatiile Uber, Bolt si Clever, dar soferii care folosesc aceste aplicatii vor putea fi amendati mult mai usor si risca amenzi de pana la 5. 000 de lei.

Aplicatiile Uber, Bolt si Clever, prima reactie dupa ordonanta.Sustinere financiara si juridica pentru soferi

Companiile de ride-sharing si-au declarat disponibilitatea de a sustine financiar si juridic soferii care vor avea dificultati, dupa intrarea in vigoare a modificarilor la legea taximetriei.

webPR Ministrul Cuc tergiverseaza reglementarea industriei ridesharing, aplicatiile Uber, Bolt si Clever s-ar putea inchide in cateva zile

In plina campanie electorala, ministrul PSD al Transporturilor, Razvan Cuc, nu isi respecta promisiunea si risca inchiderea aplicatiilor de mobilitate urbana care sunt folosite de peste 2,5 milioane de romani. Si asta pentru ca tergiverseaza adoptarea unui act normativ pentru reglementarea industriei de ridesharing.

PNL critica interzicerea Uber, Bolt si Clever. Ionel Danca: Este o bataie de joc a PSD la adresa oamenilor care castiga niste venituri prin munca cinstita

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, critica dur interziceaUber, Bolt sau Clever prin reglementarilor facute de Guvern prin ordonanta de modificare a legii taximetriei, modificari care au transformat.

Stirile ProTV: Ministrul Justitiei din Madagascar: Mazare risca sa-i contamineze si pe coruptii de aici

Ministrul Justitiei din Madagascar a confirmat pentru Stirile ProTV ca extradarea lui Radu Mazare este doar o chestiune de cateva zile, asa ca fostul primar se va intoarce acasa mult mai repede decat si-ar fi dorit.

Uber si Bolt anunta ca ii sustin financiar si juridic pe soferii care vor avea dificultati

Companiile de ride-sharing si-au declarat disponibilitatea de a sustine financiar si juridic soferii care vor avea dificultati, dupa intrarea in vigoare a modificarilor la legea taximetriei, scrie Mediafax. OUG privind transportul in regim de taxi a intrat in vigoare: Ce se schimba de fapt pentru soferii Uber, Bolt si Clever.

Uber, Bolt si Clever, interzise de joi: A intrat in vigoare o reglementare care le transforma in servicii ilegale

Daca doriti sa circulati astazi prin regim ride-sharing, cu aplicatii precum Uber, Bolt sau Clever, trebuie sa va inarmati cu nervi tari pentru ca este foarte posibil sa nu mai existe soferi pe.

Stirile ProTV: Sofer UBER, amendat in trafic cu 1.000 lei. Crede ca a fost victima unui taximetrist

La cateva ore de la intrarea in vigoare a controversatei ordonante impotriva aplicatiilor de ride-sharing, un sofer UBER a povestit cum a fost amendat de politie, joi, in timpul unei curse prin Capitala.

Stirile ProTV: Marele castigator la Loto 6/ 49 si-a ridicat premiul: Cine face ca mine, ca mine sa pateasca!

Barbatul din Galati care a castigat marele premiu la Loto 6/ 49 la tragerea de duminica, 12 mai, a intrat in pesesia castigului - 4,7 milioane de euro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )