Libnet.ro
UNICEF

15:15

Stirile ProTV: Cum a fost lovit in cap de un glont tanarul din Gorj (ANIMATIE GRAFICA)

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Cum a fost lovit in cap de un glont tanarul din Gorj (ANIMATIE GRAFICA)

Parchetul Militar face verificari dupa ce un barbat de 22 de ani din Gorj a fost lovit in cap de un glont tras, cel mai probabil, dintr-un poligon in care se antrenau jandarmii. continuă pe Hotnews

Tanarul care a fost lovit in cap de un glont ratacit de la un poligon se afla in afara oricarui pericol. Politistii au deschis un dosar penal

Tanarul de 22 de ani care a fost lovit, ieri, de un glont in cap, se afla internat in spitalul dn Craiova in stare stabila. Glontul i-a fost scos si victima se afla in afara oricarui pericol.

Gorj: Un tanar a fost impuscat in cap de un glont ce pare sa fi provenit de la un poligon aflat la 2 km, unde efectuau trageri peste 100 de jandarmi

Un tanar de 22 de ani din judetul Gorj a fost impuscat luni, in timp ce se afla la doi kilometri de un poligon de tragere din orasul Targu-Carbunesti, transmite Mediafax.

Stirile ProTV: Fost angajat Google: Robotii ucigasi ar putea declansa un razboi fulgerator

Un fost angajat Google, care a demisionat in urma unui proiect privind dronele militare, a avertizat ca Inteligenta Artificiala ar putea porni accidental un razboi.

Stirile ProTV: Statiunea care arata ca acum 50 de ani. Primaria se chinuie de 5 ani sa termine 8 strazi

Mergem la Targu Ocna, unde corpul de Control al Ministerului Dezvoltarii vrea sa stie cum a fost posibil ca timp de 5 ani primaria din statiune sa nu fie in stare sa termine 8 strazi.

Stirile ProTV: Reactia Vioricai Dancila cand Alex Dima o intreaba despre saracia din judetul Teleorman

Judete la stapan, partea III. Teleormanul e in Romania! Asta vrea sa se stie premierul Viorica Dancila, care spune ca multi bani s-au investit in judetul in care a fost aleasa. Pe teren insa, investitiile nu prea se vad.

Stirile ProTV: Mama atat de beata, incat a cazut pe drum. Fiul ii tine sticla. Fiica: O sa se aleaga praful de tine

Scene cumplite au fost surprinse de un localnic intr-o comuna din Calarasi. O femeie este atat de beata, incat se prabuseste pe marginea drumului. Fiul ei, aflat langa ea, ii tine sticla de bere.

Stirile ProTV: Descoperire socanta in casa unui medic ce a facut zeci de mii de avorturi

Ramasitele a peste 2. 000 de fetusi morti au fost gasite in locuinta unui medic din Statele Unite, decedat pe 3 septembrie, care mai bine de 40 de ani se ocupase de intreruperi de sarcina.

DigiSport: Victor Corui a murit dupa ce a fost lovit de tren la Londra. Era fiul unul fost mare baschetbalist

Mihai Corui, fost baschetbalist roman care a facut parte din aceeasi generatie cu Ghita Muresan, trece prin momente grele. Victor Corui, fiul sau in varsta de 21 de ani, a murit intr-un accident de tren produs la Londra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )