Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stirile ProTV: Interviu cu Stefan Mandachi, suceveanul cu 1 metru de autostrada. Cum a ramas fara permis

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Interviu cu Stefan Mandachi, suceveanul cu 1 metru de autostrada. Cum a ramas fara permis

Corespondentul Stirilor ProTV, Vitalie Cojocari, i-a luat un interviu omului de afaceri din Suceava, Stefan Mandachi, care a construit simbolic autostrada de un metru, singura din Moldova. continuă pe Hotnews

Stefan Mandachi, romanul care a facut un metru de autostrada din banii lui: Mediul de afaceri e dominat de frica!

In cadrul emisiunii in fata ta, difuzata la Digi24, Stefan Mandachi a marturisit ca a fost socat de numarul foarte mare, de ordinul miilor, de antreprenori care au rezonat cu el. El a spus ca inainte de clipul-protest, oamenii de afaceri se temeau si erau in zona de confort, dar ca acest lucru s-a schimbat in parte.

Digi24: Stefan Mandachi: Am fost socat de cat de multi antreprenori au rezonat cu mine. Am 4.000 de mesaje necitite

Stefan Mandachi, omul de afaceri care a lansat manifestul pentru construirea de autostrazi si care a anuntat ca va opri activitatea afacerilor sale timp de 15 minute, pe 15 martie, la ora 15:00, a povestit la emisiunea in fata ta ce s-a intamplat: Am cel putin 4. 000 de mesaje necitite in telefon. Ce planuri are Stefan Mandachi dupa construirea primului metru de autostrada in Moldova.

Ce companii s-au alaturat protestului suceveanului Stefan Mandachi si opresc activitatea, vineri, pentru 15 minute

De la transportatori de marfuri, producatori de mobilier, de incaltaminte, restaurante, patiserii, hoteluri si afaceri mici de familie, la politicieni si primari, numarul celor care se alatura campaniei suceveanului Stefan Mandachi creste de la o zi la.

Stirile ProTV: Un val de aer rece, din nordul Atlanticului, loveste Romania. Zonele afectate de vijelii

Vremea schimbatoare a facut prapad in unele zone ale tarii. Vijelii puternice au maturat judete precum Botosani, Iasi sau Buzau, unde meteorologii au mentinut pe timpul zilei cod portocaliu de vant puternic, anunta Stirile ProTV.

VIDEO Afaceristul care a construit primul metru de autostrada din Moldova a adus la Iasi Manifestul 15 minute: Vrem ca mesajul sa nu fie uitat

Stefan Mandachi, afaceristul care a construit din fonduri proprii primul metru de autostrada din Moldova, a fost duminica prezent la Iasi. Aflat la clubul sportiv Scorpions, unde s-a antrenat in studentie, acesta a transmis ca doreste sa pastreze in atentia publica necesitatea construirii autostrazii si a rugat oamenii sa i se alature vinerea viitoare, pe 15 martie, la ora 15, la Suceava, pentru inaugurarea Monumentului Autostrazii.

Stirile ProTV: Autostrada blocata de ursi, desi nimeni din zona nu a mai vazut vreunul de 59 de ani

Autostrazile sunt cheia succesului. Acolo unde exista, beneficiile sunt uriase. in primul rand langa ele apar investitiile. Revoltator este faptul ca pentru autostrada Lugoj-Deva, de exemplu, avem bani la dispozitie de la Uniunea Europeana inca din 2007. Dar n-am fost in stare sa terminam acest drum. Dar politicienii vin acum cu noi promisiuni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )