Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Afaceristul care a construit primul metru de autostrada din Moldova a adus la Iasi Manifestul 15 minute: Vrem ca mesajul sa nu fie uitat

Adevărul Adevărul,
VIDEO Afaceristul care a construit primul metru de autostrada din Moldova a adus la Iasi Manifestul 15 minute: Vrem ca mesajul sa nu fie uitat

Stefan Mandachi, afaceristul care a construit din fonduri proprii primul metru de autostrada din Moldova, a fost duminica prezent la Iasi. Aflat la clubul sportiv Scorpions, unde s-a antrenat in studentie, acesta a transmis ca doreste sa pastreze in atentia publica necesitatea construirii autostrazii si a rugat oamenii sa i se alature vinerea viitoare, pe 15 martie, la ora 15, la Suceava, pentru inaugurarea Monumentului Autostrazii. continuă pe Adevărul

Ce spune ministrul Transporturilor despre romanul care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, a afirmat, joi, ca il intelege pe Stefan Mandachi, suceveanul care a construit simbolic primul metru de autostrada din Moldova, si chiar declara ca il motieaza,.

Colegiul Tehnic al Dirigintilor de Santier sustine campania de constructie de autostrazi din Moldova

Initiativa antreprenorului din Moldova care a construit primul metru de autostrada din regiune capata tot mai multi adepti. Colegiul Tehnic al Dirigintilor de Santier CTDS) s-a declarat solidar cu acesta si a sustine ca Romania dispune de specialistii.

Un metru de birocratie. Constructorul primului metru de autostrada din Moldova, luat in vizor

Nici nu a apucat sa-si inaugureze metrul de autostrada, construit simbolic in Moldova, ca omul de afaceri care a turnat betonul a fost luat la ochi. Autoritatile locale l-au luat la puricat, in baza legii. Metrul de autostrada, ce urmeaza sa fie inaugurat simbolic pe 15 martie, la ora 15, a fost turnat in comuna [] .

Stefan Mandachi, romanul care a facut un metru de autostrada din banii lui: Mediul de afaceri e dominat de frica!

In cadrul emisiunii in fata ta, difuzata la Digi24, Stefan Mandachi a marturisit ca a fost socat de numarul foarte mare, de ordinul miilor, de antreprenori care au rezonat cu el. El a spus ca inainte de clipul-protest, oamenii de afaceri se temeau si erau in zona de confort, dar ca acest lucru s-a schimbat in parte.

Scandalul metrului de autostrada din Moldova. Autoritatile fac lumina

Primulmetru de autostrada din Moldova risca sa ajunga in mijlocul unui scandal. Au aparut informatii potrivit carora autostrada ar fi fost facuta fara autorizatie, pe un teren care nu-i apartine.

Viorel Catarama se alatura ineditului protest sieu

Omul de afaceri Viorel Catarama a anuntat ca Grupul de firme Elvila se alatura protestului initiat de antreprenorul Stefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostrada din Moldova. Asadar, pe 15 martie, Catarama va intrerupe activitatea.

VIDEO Un sofer Tesla, prins dormind la volan pe autostrada

Un barbat a fost filmat cand dormea la volanul masinii sale Tesla Model 3 pe o autostrada din California, gonind cu aproximativ 120km/h.

VIDEO Sofer prins dormind la volanul unei masini Tesla care rula cu 120 km/h

Un barbat a fost filmat cand dormea la volanul masinii sale Tesla Model 3 pe o autostrada din California, gonind cu aproximativ 120km/h.

Digi 24: Sofer filmat dormind la volanul unei Tesla autonoma. Masina rula cu 130 km/h, pe o autostrada din California (Video)

Un sofer din California ar fi fost surprins dormind-dus la volanul unei masini Tesla Model 3 autonoma. Cel putin asa se intelege dintr-o filmare postata de un barbat din Florida pe contul personal de Twitter.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )