Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uber si Bolt anunta ca ii sustin financiar si juridic pe soferii care vor avea dificultati

Hotnews Hotnews,
 Uber si Bolt anunta ca ii sustin financiar si juridic pe soferii care vor avea dificultati

Companiile de ride-sharing si-au declarat disponibilitatea de a sustine financiar si juridic soferii care vor avea dificultati, dupa intrarea in vigoare a modificarilor la legea taximetriei, scrie Mediafax. OUG privind transportul in regim de taxi a intrat in vigoare: Ce se schimba de fapt pentru soferii Uber, Bolt si Clever. continuă pe Hotnews

Uber si Bolt anunta ca ii sustin financiar si juridic pe soferii care vor avea dificultati

Companiile de ride-sharing si-au declarat disponibilitatea de a sustine financiar si juridic soferii care vor avea dificultati, dupa intrarea in vigoare a modificarilor la legea taximetriei, conform startupcafe. ro .

Aplicatiile Uber, Bolt si Clever, prima reactie dupa ordonanta.Sustinere financiara si juridica pentru soferi

Companiile de ride-sharing si-au declarat disponibilitatea de a sustine financiar si juridic soferii care vor avea dificultati, dupa intrarea in vigoare a modificarilor la legea taximetriei.

OUG privind transportul in regim de taxi intra in vigoare: Ce se schimba de fapt pentru soferii Uber, Bolt si Clever

Ordonanta de Urgenta care modifica legea taximetriei 38/2003) intra in vigoare maine, 16 mai. Ordonanta nu va scoate din piata aplicatiile Uber, Bolt si Clever, dar soferii care folosesc aceste aplicatii vor putea fi amendati mult mai usor si risca amenzi de pana la 5. 000 de lei.

Ministrul Transporturilor, despre scandalul ordonantei anti-Uber: Eu ii sfatuiesc pe soferii care au luat amenzi astazi sa se duca sa le conteste in instanta

Eu ii sfatuiesc pe soferii care au luat amenzi astazi sa se duca sa le conteste in instanta, a declarat joi ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, intrebat de efectele ordonantei care modifica legea taximetriei. Ce am reglementat noi pana in acest moment nu interzice UBER sa functioneze pe piata, a sustinut Cuc. intre timp, in prima zi de la intrarea in vigoare a ordonantei care modifica legea taximetriei 38/2003) numarul de soferi disponibili prin aplicatiile Uber, Clever sau Bolt a scazut cu 25%, iar timpul de asteptare pentru a gasi o masina a crescut cu cel putin 10 minunte, spun reprezentantii din piata.

Stirile ProTv: Ordonanta privind Uber, Bolt si Clever a intrat in vigoare. Primele reactii din trafic

Desi la miezul noptii a intrat in vigoare controversata ordonanta impotriva aplicatiilor de ridesharing, soferii care le folosesc nu au fost speriati si au iesit pe teren.

Soferii care au consumat droguri, testati de politisti. Noile aparate ajung in dotarea agentilor de la Rutiera

Se apropie sezonul estival, iar autoritatile vor sa se asigure ca soferii nu se urca la volan dupa ce au consumat droguri. Politistii se mobilizeaza pentru a preveni consumul de substante periculoase la volan si spun ca se vor dota cu aparate speciale, pentru a-i depista pe soferii care au consumat droguri. Ministrul de Interne, [] .

PNL critica interzicerea Uber, Bolt si Clever. Ionel Danca: Este o bataie de joc a PSD la adresa oamenilor care castiga niste venituri prin munca cinstita

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, critica dur interziceaUber, Bolt sau Clever prin reglementarilor facute de Guvern prin ordonanta de modificare a legii taximetriei, modificari care au transformat.

webPR Ministrul Cuc tergiverseaza reglementarea industriei ridesharing, aplicatiile Uber, Bolt si Clever s-ar putea inchide in cateva zile

In plina campanie electorala, ministrul PSD al Transporturilor, Razvan Cuc, nu isi respecta promisiunea si risca inchiderea aplicatiilor de mobilitate urbana care sunt folosite de peste 2,5 milioane de romani. Si asta pentru ca tergiverseaza adoptarea unui act normativ pentru reglementarea industriei de ridesharing.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2971 seconds )