Libnet.ro
UNICEF

16:15

Stirile ProTV: Previziunile astrologilor pentru Anul Porcului, care ncepe marti, 5 februarie. Ce ne asteapta

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Previziunile astrologilor pentru Anul Porcului, care ncepe marti, 5 februarie. Ce ne asteapta

Lumea ar trebui sa se pregateasca de tulburari, instabilitate si o importanta incetinire economica in Anul Porcului, care incepe la 5 februarie, conform previziunilor unui faimos ghicitor din Hong Kong. continuă pe Hotnews

Anul Nou Chinezesc. Anul Porcului incepe marti, 5 februarie. Ce ne asteapta. Previziunile CUTREMURATOARE ale maestrilor FENG SHUI

In data de 5 februarie incepe noul an chinezesc - Anul Porcului de pamant. Lumea ar trebui sa se pregateasca de tulburari, instabilitate si o importanta incetinire economica in Anul Porcului, conform.

Stirile ProTV: Milioane de euro pe seama copiilor. Ce am gasit in mezeluri si branzeturi pentru copii

Industria alimentara castiga anual milioane de euro din produsele vandute pentru copii. Dar in ambalajele atragatoare se poate ascunde acelasi continut ridicat de substante chimice alimentare, acuza organizatiile de protectia consumatorului.

Stirile ProTV: Interviu cu Jeremy Hunt. Explicatii despre situatia romnilor din UK dupa Brexit

Situatia romanilor care traiesc si muncesc in prezent in Marea Britanie nu se va schimba dupa iesirea tarii din Uniunea Europeana si asta indiferent daca va exista sau nu un acord pentru BREXIT.

Stirile ProTV: Daca fug am dreptul sa-i mpusc. Afirmatii scandaloase ale unui fost ofiter nazist

Procurorii germani investigheaza un barbat de 96 de ani care a fost implicat in masacrarea a 86 de barbati si baieti intr-un oras din nordul Frantei, in 1944.

Stirile ProTV: Descoperire istorica n Marea Neagra. Submarin din flota trimisa de Hitler n Romnia

Un submarin german care facea parte din flota pierduta a lui Hitler a fost descoperit in Marea Neagra la 70 de ani de la scufundare.

5 masti pentru par pe care le poti face acasa VIDEO

Nu doar produsele cosmetice din comert au efecte benefice asupra parului. Iata 5 masti pe care le poti face acasa din ingredientele pe care le poti gasi in bucatarie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )