Libnet.ro
UNICEF

18:45

Stirile ProTV: Primele sanctiuni pentru soferii care au incalcat noul cod rutier

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Primele sanctiuni pentru soferii care au incalcat noul cod rutier

Au aparut primele sanctiuni pentru soferii care se incapataneaza sa conduca si sa foloseasca in acelasi timp si telefonul, desi stiu ca sunt in pericol. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Motivul halucinant pentru care un argesean a vrut sa-si insceneze moartea. Unde s-a ascuns

Intamplare demna de un film absurd, in Arges. Un barbat care si-a alertat rudele ca este sechestrat si se afla in pericol a fost cautat ore in sir de aproape 200 de politisti si jandarmi, care au folosit inclusiv caini de urma.

Noul Cod Rutier. Amenzi uriase pentru toti soferii care fac asta. E total interzis

Soferii au fost surprinsi azi de o razie chiar din prima zi de la aplicarea prevederilor din Codul Rutier. Din pacate, s-a lasat cu amenzi de 30. 000 de lei inca din primele 8 ore. Ce reguli importante au incalcat cei mai multi dintre conducatrii auto? Cod Rutier 2019. Amenzi uriase pentru soferii care fac asta .

Noi sanctiuni pentru soferii care vorbesc la telefon, scriu mesaje sau filmeaza la volan. Ce amenzi vor aplica politistii

Politia Romana reaminteste ca de sambata, 12 octombrie, intra in vigoare reglementarile privind sanctionarea celor care scriu mesaje, transmit live, filmeaza sau vorbesc la telefon sau orice alt dispozitiv mobil in timpul condusului.

ALERTA! UN NOU TEST pentru romanii care trebuie sa iSI SCHIMBE PERMISUL AUTO, dar si pentru cei care vor sa devina SOFERI

Vesti proaste pentru soferii din Romania care trebuie sa isi schimbe permisul, dar si pentru cei care vor sa obtina permisul auto! Un test in plus o sa va dea mari batai de cap.

Ghid pentru persoanele care au datorii la ANAF. Cum se pot anula acestea si ce pasi trebuie sa urmezi

Persoanele care au datorii la ANAF pot scapa de plata acestora, pentru ca pot cere anularea lor. Agentia Nationala de Administrare Fiscala a publicat de curand pe site-ul institutiei un ghid prin care sunt clarificate anumite aspecte privind anularea acestui tip de obligatii, in cadrul restructurarii financiare. Mai exact, documentul oficial a fost publicat pe .

Stirile ProTV: Se scumpesc politele RCA pentru bolizi. Ce ii asteapta pe soferii care provoaca accidente

Se scumpesc politele RCA pentru masinile puternice. Proprietarii bolizilor ar plati si cu 40 la suta mai mult. in schimb, scade usor pretul in cazul motoarelor cu capacitate cilindrica mica.

Stirile ProTV: Ancheta la o scoala de renume. Copil de 7 ani, ucis fiindca a stat prea mult la baie

Un baietel de sapte ani a murit dupa ce a fost batut crunt de catre membrii personalului de la o scoala catolica scotiana pentru ca a folosit prea mult baia.

Noi modificari la Codul rutier intra in vigoare sambata Ce risca soferii care folosesc telefonul mobil in timpul mersului Sanctiuni si pentru biciclisti si pentru cei cu trotinete

Incepand de sambata, soferii, biciclistii, dar si cei care merg pe trotinete risca amenzi de pana la 1. 200 de lei daca vor fi prinsi cu telefonul in mana sau cu orice dispozitiv mobil cu functie de inregistrare ori redare text, foto sau video, chiar daca nu il folosesc atunci. Pana acum, Codul Rutier prevedea sanctiuni doar in cazul folosirii telefoanelor mobile in timpul mersului, cu exceptia aparatelor cu dispozitive tip maini libere.

Sanctiuni mai dure, incepand de astazi, pentru cei care folosesc telefon in timpul condusului

Persoanele care scriu mesaje, transmit live, filmeaza sau vorbesc la telefon in timpul condusului vor fi sanctionate, incepand de sambata, cu amenzi mai mari si puncte de penalizare. Daca in timp ce folosesc telefonul incalca si alte reguli de circulatie, conducatorii auto vor fi sanctionati si cu suspendarea pentru 30 de zile a dreptului de a conduce.

Legea lui Dragnea privind dublul standard, adoptata de Senat: amenda de maximum 4% din cifra de afaceri pentru companiile care vand produse de calitate mai proasta decat a celor vandute in alte tari

Senatul a adoptat, miercuri, fara niciun vot impotriva, proiectul legislativ initiat de fostul lider PSD Liviu Dragnea, care prevede sanctionarea cu amenda de maximum 4% din cifra de afaceri pentru comercializarea produselor si serviciilor la care a fost constatata existenta dublului standard, noteaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )