Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sanctiuni mai dure, incepand de astazi, pentru cei care folosesc telefon in timpul condusului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sanctiuni mai dure, incepand de astazi, pentru cei care folosesc telefon in timpul condusului

Persoanele care scriu mesaje, transmit live, filmeaza sau vorbesc la telefon in timpul condusului vor fi sanctionate, incepand de sambata, cu amenzi mai mari si puncte de penalizare. Daca in timp ce folosesc telefonul incalca si alte reguli de circulatie, conducatorii auto vor fi sanctionati si cu suspendarea pentru 30 de zile a dreptului de a conduce. continuă pe Ziarul Bursa

ALERTA! UN NOU TEST pentru romanii care trebuie sa iSI SCHIMBE PERMISUL AUTO, dar si pentru cei care vor sa devina SOFERI

Vesti proaste pentru soferii din Romania care trebuie sa isi schimbe permisul, dar si pentru cei care vor sa obtina permisul auto! Un test in plus o sa va dea mari batai de cap.

De astazi, sanctiuni mai dure pentru cei care scriu mesaje, transmit live, filmeaza sau vorbesc la telefon in timpul condusului

Persoanele care scriu mesaje, transmit live, filmeaza sau vorbesc la telefon in timpul condusului vor fi sanctionate, incepand de sambata, cu amenzi mai mari si puncte de penalizare. Daca in timp ce folosesc telefonul incalca si alte reguli de circulatie, conducatorii auto vor fi sanctionati si cu suspendarea pentru 30 de zile a dreptului de a conduce.

Imoteca: Bucurestiul este atractiv pentru cei care investesc in imobiliare. Ofera printre cele mai bune randamente din Europa

Bucurestiul are printre cele mai ridicate randamente intr-un clasament format din 17 capitale europene, analizate de compania de consultanta imobiliara Imoteca, fiind pe locul al treilea dupa Bruxelles si Sofia. Cel mai bun randament in Bucuresti il au.

Stirile ProTV: Primele sanctiuni pentru soferii care au incalcat noul cod rutier

Au aparut primele sanctiuni pentru soferii care se incapataneaza sa conduca si sa foloseasca in acelasi timp si telefonul, desi stiu ca sunt in pericol.

Ministrul Finantelor, anunt important pentru toti cei care fac agricultura

Statul va acoperi diferenta dintre media finantarilor din Europa si costul de finantare din Romania, pentru toti cei care fac agricultura, a declarat, miercuri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, la.

Petre Daea a strarnit hohote de ras pe holul Parlamentului. Ce a spus despre cei care au tradat partidul

Petre Daea a strarnit hohote de ras pe holul Parlamentului cu o declaratie in stilul caracteristic. Mana nasului nu trebuie murdarita, a spus Daea, referindu-se la cei care au tradat partidul. Motiunea.

Ghid pentru persoanele care au datorii la ANAF. Cum se pot anula acestea si ce pasi trebuie sa urmezi

Persoanele care au datorii la ANAF pot scapa de plata acestora, pentru ca pot cere anularea lor. Agentia Nationala de Administrare Fiscala a publicat de curand pe site-ul institutiei un ghid prin care sunt clarificate anumite aspecte privind anularea acestui tip de obligatii, in cadrul restructurarii financiare. Mai exact, documentul oficial a fost publicat pe .

Noi modificari la Codul rutier intra in vigoare sambata Ce risca soferii care folosesc telefonul mobil in timpul mersului Sanctiuni si pentru biciclisti si pentru cei cu trotinete

Incepand de sambata, soferii, biciclistii, dar si cei care merg pe trotinete risca amenzi de pana la 1. 200 de lei daca vor fi prinsi cu telefonul in mana sau cu orice dispozitiv mobil cu functie de inregistrare ori redare text, foto sau video, chiar daca nu il folosesc atunci. Pana acum, Codul Rutier prevedea sanctiuni doar in cazul folosirii telefoanelor mobile in timpul mersului, cu exceptia aparatelor cu dispozitive tip maini libere.

Noi reguli pentru cei care vor sa obtina cate 200.000 de lei pentru a deschide o noua afacere: Nu se mai pot vinde proiectele

Statul va lua o masura de combatere a vanzarii proiectelor castigatoare incepand cu editia a treia a programului Start-Up Nation, conform unei propuneri agreate de reprezentantii Ministerului pentru Mediul de Afaceri cu consultantii de finantari si alte parti interesate.

Pilda Zilei, cu Lidia Fecioru. Cum ne comportam cu cei care ne-au gresit

Lidia Fecioru a dezvaluit pilda zilei la emisiunea Adevaruri ascunse de la Antena 3. Sa ai atitudine frumoasa chiar si fata de oamenii care sunt rai cu tine. Nu pentru ca ei ar merita, dar doar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )