Libnet.ro
UNICEF

13:45

Stirile ProTV: Reactia romanilor din diaspora la vestea ca autoritatile vor sa-i inscrie pe site-ul ANAF

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Reactia romanilor din diaspora la vestea ca autoritatile vor sa-i inscrie pe site-ul ANAF

Ministerul Finantelor vrea ca romanii din strainatate sa afle online ce datoreaza Fiscului din tara, oriunde s-ar afla ei. continuă pe Hotnews

Fiscul e pe urmele romanilor din Diaspora

Fiscul a pus ochii pe romanii din Dispora! Vrea sa afle TOTUL despre cele aproximativ 4 milioane de romani care lucreaza in strainatate. Unde lucreaza, ce venituri au, daca sunt rezidenti sau nerezidenti sau.

Suma uriasa pe care o va plati statul roman pentru ca romanii din Diaspora sa poata vota la prezidentiale

Statul roman va plati 31 de milioane de euro in plus fata de anii trecuti pentru ca romanii din Diaspora sa poata vota la prezidentiale. Suma a fost estimata de presedintele Autoritatii Electorale.

Celentano a aflat direct de la Andreea Esca ce salariu are. Reactia actorului din Las Fierbinti e fabuloasa

Salariul Andreei Esca a fost dezvaluit chiar de la faimoasa prezentatoare de stiri. Celentano si-a facut curaj sa o intrebe acest lucru in mjlocul unor filmari de la serialul Las Fierbinti. Aceasta nu s-a sfiit si i-a raspuns sincer cat ia pe luna. Reactia lui Adrian Vacica a fost una de neuitat. Iata ce i-a .

Fiscul incepe vanatoarea romanilor din strainatate

Fiscul incepe vanatoarea romanilor din strainatate. Ambasadele si consulatele au fost anuntate ca trebuie sa ii identifice pe romanii care au venituri in alte tari si sa ii convinga sa se.

Stirile ProTV: Animatie grafica: Cum va arata pasarela de la Otopeni. Pasagerii vor trece printre masini

Se anunta o perioada dificila pentru soferi, pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din tara: DN1.

Probleme privind votul din Diaspora

Alegerile prezidentiale din luna noiembrie vor fi primele in care cetatenii romani aflati peste hotare vor putea vota prin corespondenta. Desi cei mai multi dintre cei aflati in Diaspora si-ar fi dorit sa voteze electronic, pentru a nu mai sta la cozile interminabile din fata ambasadelor si consulatelor, majoritatea parlamentara PSD-ALDE a decis la inceputul verii doar introducerea votului prin corespondenta.

Ministerul Finantelor: inrolarea in SPV este o facilitate optionala pentru romanii din diaspora

Propozitia identificarea contribuabililor la misiunile diplomaticeoficiile consulare ale Romaniei din referatul proiectului de ordin se refera la indeplinirea procedurii de confirmare a identitatii contribuabililor, care solicita inregistrarea in SPV, informeaza Ministerul Finantelor, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )