Libnet.ro
UNICEF

00:07

Stirile ProTV: Un roman de 20 de ani, ucis de doi conationali la Londra. L-au lasat sa moara la metrou

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Un roman de 20 de ani, ucis de doi conationali la Londra. L-au lasat sa moara la metrou

Un tanar roman in varsta de 20 de ani, din judetul Suceava, a fost ucis in noaptea de 9 spre 10 martie, intr-o statie de metrou din Londra. Principalii suspecti in acest caz sunt alti doi romani, care fost deja arestati, relateaza presa britanica. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Un val de aer rece, din nordul Atlanticului, loveste Romania. Zonele afectate de vijelii

Vremea schimbatoare a facut prapad in unele zone ale tarii. Vijelii puternice au maturat judete precum Botosani, Iasi sau Buzau, unde meteorologii au mentinut pe timpul zilei cod portocaliu de vant puternic, anunta Stirile ProTV.

Stirile ProTV: Interviu cu Stefan Mandachi, suceveanul cu 1 metru de autostrada. Cum a ramas fara permis

Corespondentul Stirilor ProTV, Vitalie Cojocari, i-a luat un interviu omului de afaceri din Suceava, Stefan Mandachi, care a construit simbolic autostrada de un metru, singura din Moldova.

Un roman de 20 de ani a fost omorat in bataie intr-o statie de metrou din Londra. Prietenul care-l insotea a scris un mesaj emotionant pe Facebook

Un tanar in varsta de 20 de ani din orasul Vicovu de Sus, judetul Suceava, a fost omorat in bataie intr-o statie de metrou din Londra. Agresorii ar fi doi tineri din Barlad, care se intorceau bauti de la un club. Batausii intrasera in conflict cu un alt tanar din Vicovu, pe care-l asteptau in statie ca sa-l pedepseasca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )