Libnet.ro
UNICEF

12:00

Stirile ProTV: Romanul care compune melodiile celor mai celebri artisti din lume. Cu ce cantarete a colaborat

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Romanul care compune melodiile celor mai celebri artisti din lume. Cu ce cantarete a colaborat

Inca o data s-a vazut ca romanii sunt talentati. Mai multi artisti si producatori si-au unit fortele si au reusit sa colaboreze cu artisti de peste hotare, precum Selena Gomez sau Alicia Keys. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Romanul care a cumparat inelul Rihannei pentru a-l face cadou de Craciun. Suma uriasa pe care a platit-o

Ceasuri vechi de colectie si inele cu diamante purtate de celebritati precum Beyonce sau Rihanna.

Istvan Kovacs a fost promovat de UEFA in categoria Elite, dedicata celor mai buni arbitri

Romanul Istvan Kovacs se numara printre cei trei arbitri promovati de UEFA in categoria Elite, pe acest final de an. Istvan Kovacs 35 de ani, Romania), Orel Grinfeld 38 de ani, Israel) si Slavko Vin269;ic 40 de ani, Slovenia) au ajuns in categoria celor mai buni arbitri.

Simona Halep, locul 2 intr-un top al celor mai bune jucatoare din ultimul deceniu

Potrivit unui top al celor mai bune jucatoare din ultimul deceniu, realizat de site-ul postului Tennis Channel, Simona Halep se afla pe locul 2. Locul 1 mondial la finalul anilor 2017 si 2018 a incheiat.

Simona Halep a doua intr-un top al celor mai bune jucatoare din ultimul deceniu

Site-ul postului Tennis Channel a realizat un sondaj pentru stabilirea celor mai bune jucatoare din ultimii zece ani in tenisul feminin.

Stirile ProTV: De ce regreta un tanar ca si-a schimbat locul de munca cu unul mult mai bine platit. Degeaba faci bani multi

Criza fortei de munca ii face pe angajatori mai putin orgoliosi si mai intelepti. Drept urmare, tot mai multi primesc inapoi in companie oameni care si-au dat demisia din diferite motive.

Stirile ProTV: Raportul profilului psihologic al lui Gheorghe Dinca scoate la iveala detalii terifiante. Ce planuia sa faca

Alexandra Macesanu a salvat viata altor fete, pentru ca Dinca ar fi continuat sa ucida. Este una dintre concluziile ofiterului care i-a analizat comportamentul celui suspectat pentru crimele de la Caracal.

Originea si apusul celor mai temuti razboinici ai Asiei. De la bande inarmate la cei mai de letali luptatori

Samuraii japonezi au fost cei mai faimosi razboinici ai evului mediu asiatic. Sunt considerati de altfel si printre cei mai disciplinati si eficienti luptari din istoria umanitatii. Desi in perioada lor de glorie erau membri ai unei case nobila, inceputurile lor au fost umile, fiind zamisliti in focurile razboaielor civile.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )