Libnet.ro
UNICEF

18:00

Originea si apusul celor mai temuti razboinici ai Asiei. De la bande inarmate la cei mai de letali luptatori

Adevărul Adevărul,
Originea si apusul celor mai temuti razboinici ai Asiei. De la bande inarmate la cei mai de letali luptatori

Samuraii japonezi au fost cei mai faimosi razboinici ai evului mediu asiatic. Sunt considerati de altfel si printre cei mai disciplinati si eficienti luptari din istoria umanitatii. Desi in perioada lor de glorie erau membri ai unei case nobila, inceputurile lor au fost umile, fiind zamisliti in focurile razboaielor civile. continuă pe Adevărul

Istvan Kovacs a fost promovat de UEFA in categoria Elite, dedicata celor mai buni arbitri

Romanul Istvan Kovacs se numara printre cei trei arbitri promovati de UEFA in categoria Elite, pe acest final de an. Istvan Kovacs 35 de ani, Romania), Orel Grinfeld 38 de ani, Israel) si Slavko Vin269;ic 40 de ani, Slovenia) au ajuns in categoria celor mai buni arbitri.

Simona Halep, locul 2 intr-un top al celor mai bune jucatoare din ultimul deceniu

Potrivit unui top al celor mai bune jucatoare din ultimul deceniu, realizat de site-ul postului Tennis Channel, Simona Halep se afla pe locul 2. Locul 1 mondial la finalul anilor 2017 si 2018 a incheiat.

Simona Halep a doua intr-un top al celor mai bune jucatoare din ultimul deceniu

Site-ul postului Tennis Channel a realizat un sondaj pentru stabilirea celor mai bune jucatoare din ultimii zece ani in tenisul feminin.

Topul celor mai bine platiti influenceri de pe Instagram, in 2019. O postare numarului 1 mondial costa peste un milion de dolari

Social Media se afla intr-o crestere permanenta datorata numarului de utilizatori, iar influencerii au devenit printre cei mai bine platiti oameni din lume. intr-un top al celor mai influente persoane pe.

2019: Topul celor mai bine platiti influenceri de pe Instagram

Vedeta TV si proprietara unei companii de cosmetice 8213; Kylie Jenner, membra a familiei Kardashian, s-a situat pe primul loc in topul celor mai bine platite celebritati de pe platforma de socializare online Instagram, aceasta castigand cate 1,26 de milioane de dolari pentru fiecare mesaj sponsorizat.

FOTO Topul celor mai frumosi brazi de Craciun din Europa. Primul loc este ocupat de o constructie metalica

Brazii impodobiti reprezinta simbolul Craciunului si fac parte din atractiile targurilor de Craciun. Iata un top al celor mai frumosi pomi de Craciun din Europa.

Facebook nu mai este in top 10 al celor mai bune locuri unde sa lucrezi

Facebook Inc a cazut de pe locul sapte pe locul 23 in topul celor mai bune locuri unde sa lucrezi in 2020, un clasament realizat de Glassdoor, unul dintre cele mai mari site-uri de recrutare din lume, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,286 seconds )