Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultimele pregatiri pentru vizita istorica a Papei din inima Moldovei - VIDEO

Antena3 Antena3,
Ultimele pregatiri pentru vizita istorica a Papei din inima Moldovei - VIDEO

Timp de trei luni, florarii ieseni s-au pregatit pentru ca vizita Papei la Iasi sa iasa impecabil. Aproximativ 800 de flori vor impodobi atat scena pe care va urca Sfantul Parinte cat si statuia pe care o. continuă pe Antena3

Capitala intra in stare de alerta pentru vizita istorica a Suveranului Pontif. Ce masuri si restrictii se vor lua in Bucuresti

A mai ramas o zi pana cand Papa Francisc va ajunge in Romania. Capitala va intra in stare de alerta pentru aceasta vizita istorica a Suveranului Pontif, unul din cei mai bine paziti oameni ai.

Papa Francisc incepe vizita istorica in Romania. Este cea mai lunga vizita a unui papa in Europa

Papa Francisc isi incepe vineri vizita istorica in tara noastra. Momentul este unul cu totul special, marchat de o serie de premiere care pareau sa ramana pentru totdeauna la nivel de dorinte. Este.

LIVE VIDEO Papa Francisc a ajuns la Bucuresti. Suveranul Pontif, primit cu urale si aplauze de sute de oameni / O vizita istorica, la 20 de ani de la vizita Papei Ioan Paul al II-lea - UPDATE

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti, fiind asteptat la Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti de presedintele Klaus Iohannis si de sotia acestuia. La aeroport au venit si sute de oameni, care au scandat numele Papei, in momentul in care acesta a coborat din avion si a dat mana cu oficialitatile care l-au intampinat. De asemenea, oamenii l-au aplaudat. Papa face o vizita istorica in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. ---------------11:53 Suveranul Pontif a sarutat crucea de la gatul iPS Nifon, arhiepiscopul Targovistei. 47 Papa Francisc se indeapta spre Palatul Cotroceni, intr-o Dacie Logan. La Palatul Cotroceni va avea loc primirea oficiala. 44 Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc, i-a spus presedintele Papei Francisc.

Ce tinuta a imbracat Carmen Iohannis, la Aeroportul Otopeni, pentru vizita Papei. FOTO si VIDEO

Papa Francisc a venit in Romania, intr-o vizita istorica. in acest context, suveranul pontif a fost asteptat la Aeroportul Otopeni de presedintele Klaus Iohannis si de sotia acestuia. Prima Doamna a atras din nou atentia tuturor cu tinuta pe care a purtat-o. Ce tinuta a imbracat Carmen Iohannis la vizita Papei Francisc Cuoscuta pentru tinutele [] .

Romania deschide portile istoriei. Urmareste marea vizita a Papei Francisc in Romania, numai la Antena 3

Romania deschide portile istoriei. Dupa 20 de ani, Suveranul Pontif se intoarce in Gradina Maicii Domnului. Simte, traieste si urmareste vizita istorica a Papei Francisc la Antena 3, intr-un regal de.

Romania deschide portile istoriei. Urmareste marea vizita a Papei Francisc in Romania la Antena 3

Romania deschide portile istoriei. Dupa 20 de ani, Suveranul Pontif se intoarce in Gradina Maicii Domnului. Simte, traieste si urmareste vizita istorica a Papei Francisc la Antena 3, intr-un regal de.

Pregatiri de taina pentru vizita lui Donald Trump in Marea Britanie: Brexit si Huawei, pe agenda presedintelui american

Donald Trump, presedintele SUA, se va avanta, cel mai probabil, in contextul tumultuos al Brexitului, saptamana viitoare, in vizita pe care o desfasura la Londra, acolo unde ii va sugera premierului britanic Th.

Ce masuri de securitate se vor lua in Capitala pentru vizita Papei Francisc

Sunt masuri de securitate fara precedent in toate locurile pe care le va vizita Papa Francisc. Prima oprire va fi la Bucuresti, unde sunt impuse restrictii de circulatie si se inchid scolile si.

Atentie, soferi! Codul Rutier, modificat special pentru vizita Papei Francisc in Romania

Papa Francisc soseste in Romania vinerea aceasta, iar autoritatile au luat masuri speciale pentru ca Suveranul Pontif sa se simta in largul lui. Una dintre cerintele Papei a necesitat chiar modificarea Codului.

Unitatile de invatamant din Capitala pot decide daca suspenda cursurile si joi pentru vizita Papei Francisc

Unitatile de invatamant pot lua decizia de a suspenda orele de curs si pentru ziua de joi cu ocazia vizitei Papei Francisc in Romania. Pentru aceste decizii e necesara aprobarea consiliilor de administratie,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )