Libnet.ro
UNICEF

01:06

Stirile ProTV Un sofer a prezentat permisul din Republica Socialista Romania. Ce a patit

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV Un sofer a prezentat permisul din Republica Socialista Romania. Ce a patit

Tras pe dreapta de politie, un barbat de 68 de ani din Suceava le-a aratat agentilor un carnet de conducere eliberat in anul 1971, de Republica Socialista Romania. continuă pe Hotnews

Un sofer a prezentat un permis de conducere emis de Republica Socialista Romania, din 1971. Ce au facut politistii de la rutiera

Caz incredibil! Un sofer a a prezentat politistilor de rutiera un permis din 1971, emis de catre Republic Socialista Romania. Ce le-a spus oamenilor legii este de-a dreptul socant. Un sofer a prezentat un carnet de conducere din 1971, emis de Republica Socialista Un barbat in varsta de 68 de ani le-a prezentat, in cadrul .

Stirile ProTV: Descoperirea politiei intr-o masina cu numar de Spania, oprita in Tg. Mures. VIDEO

Soferi care au consumat substante interzise, bauturi alcoolice ori care aveau documentele expirate. Este ceea ce au gasit politistii din Mures si Ilfov, care au facut sambata noapte controale in trafic.

Stirile ProTV: Lacul din Romania care a intrat in Cartea Recordurilor. Scaldatul, permis doar 3 luni pe an

Romania are cel mai mare lac helioterm, din lume. Este lacul Ursu atractia statiunii Sovata. Apele sale au capacitatea de a pastra multa vreme caldura soarelui.

Stirile ProTV: Cine este Tommy Cash, DJ-ul care a pus manele la Electric Castle: Miroseam un drogat de la 1 km

A 3-a noapte de distractie la festivalul Electric Castle din Cluj a fost una cel putin surprinzatoare pentru publicul venit sa vada LIVE trupe celebre precum Limp Bizkit sau Florence The Machine.

Stirile ProTv: Imagini virale cu 2.500 de bagaje blocate in aeroport. Pasagerii, nevoiti sa plece fara ele

Pasagerii care au plecat, miercuri, din aeroportul din Dusseldorf au fost nevoiti sa lase in urma bagajele, dupa ce a aparut o defectiune de amploare la sistemul de transfer al bagajelor.

Stirile ProTV: Scandal cu pumni si urlete la bordul unui avion Tarom. VIDEO filmat de un pasager

Circ cu pumni, urlete si amenintari la bordul unui avion Tarom, care urma sa decoleze din Bucuresti catre Cairo. Totul a pornit dupa ce o femeie de origine araba, care nu vorbea engleza, ar fi.

Tom Cruise, surpriza uriasa pentru fani! Le-a prezentat imagini din viitorul film Top Gun: Maverick

Actorul Tom Cruise a surprins joi publicul prezent la salonul international al benzilor desenate Comic-Con, desfasurat in San Diego, unde a prezentat primele imagini din viitorul film Top Gun: Maverick,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )