Libnet.ro
UNICEF

19:15

Stirile ProTV: Cine este Tommy Cash, DJ-ul care a pus manele la Electric Castle: Miroseam un drogat de la 1 km

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Cine este Tommy Cash, DJ-ul care a pus manele la Electric Castle: Miroseam un drogat de la 1 km

A 3-a noapte de distractie la festivalul Electric Castle din Cluj a fost una cel putin surprinzatoare pentru publicul venit sa vada LIVE trupe celebre precum Limp Bizkit sau Florence The Machine. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Bubuitura puternica din Iasi: meteoritul care a cazut avea 8 kg si diametru de 16 cm

O bubuitura puternica a zguduit judetul Iasi, pe 9 iulie 2019. Cauza se pare ca ar fi un meteorit de 8 kilograme, dupa cum explica profesorul de Fizica Silviu Gurlui.

Stirile ProTV: Reactia publicului dupa ce Tommy Cash a pus manele la Electric Castle. VIDEO

Explozie de distractie in a treia noapte de Electric Castle, unde s-au auzit si manele. Artistul Tommy Cash i-a surprins pe spectatori cu o melodie interpretata de Adrian Minune.

DJ-ul Tommy Cash, interzis la Electric Castle. A adus pe scena o manea a lui Adi Minune VIDEO

DJ-ul estonian Tommy Cash a adus, vineri seara, pe scena de la Electric Castle, maneaua Asa trec zi.

VIDEO. Reactia imediata a organizatorilor Electric Castle dupa ce DJ-ul Tommy Cash a mixat o manea a lui Adi Minune

DJ-ul estonian Tommy Cash a adus, vineri seara, pe scena de la Electric Castle, maneaua Asa trec zilele mele, a lui Adrian Minune, iar oficialii manifestarii au anuntat ulterior ca aceasta a fost ultima reprezentatie a artistului in festival.

Cine este, de fapt, milionarul cu care Simona Halep se saruta pasional pe plaja

Simona Halep, de mult in vizorul presei datorita performantelor sportive, a aparut acum si in tabloidele mondene. Campioana de la Wimblebon continua sa surprinda cu iubitul sau milionar. Cine este iubitul Simonei Halep? Relatia Simonei Halep a fost dezvaluita recent, dar pare ca tocmai acest lucru sa-i fi adus relaxarea in teren de care a .

L-a cunoscut la Wimbledon si au stat tot timpul impreuna. Cine este tanarul nedezlipit de Simona Halep

Simona Halep a intrat in istorie odata cu castigul de la Wimbledon. Se pare ca unul din secretele succesului a fost prezenta unui tanar. Cine este acesta si ce declaratii a facut campioana noastra despre el? Cine este tanarul misterios care este nedezlipit de Simona Halep? Prezenta unui tanar alaturi de campioana noastra a trezit .

Cine este iubitul Laurei Codruta Kovesi. Au aparut in public, dar nimeni nu si-a dat seama ca sunt impreuna

Laura Codruta Kovesi este unul dintre cele mai pronuntate nume ale momentului. Fosta sefa DNA este aproape de a fi numita sefa Parchetului European, iar detaliile despre viata sa personala fac deliciul tuturor celor care ii urmaresc activitatea. Despre sfera profesionala se stiu multe, dar despre viata personala prea putine. Nici iubitulDoamnei de Fier nu .

S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep. Cei doi au fost filmati intr-un local select din Capitala

S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep, regina tenisului mondial. Desi presa internationala scria, in urma cu putin timp, ca partenerul sportivei ar fi Radu Marian Barbu, in Romania ar trebui sa fie raspunsul exact. S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep Potrivit cancan. ro, campioana noastra de la Wimbledon a fost .

Stirile ProTV: Lacul din Romania care a intrat in Cartea Recordurilor. Scaldatul, permis doar 3 luni pe an

Romania are cel mai mare lac helioterm, din lume. Este lacul Ursu atractia statiunii Sovata. Apele sale au capacitatea de a pastra multa vreme caldura soarelui.

Stirile ProTV: Un angajat CFR cu 29 de ani vechime, sef de tura, prezinta ce are in frigider. Asta este

CFR Calatori inchiriaza cele mai bune locomotive operatorilor privati, in timp ce pasagerii sai se inghesuie in trenuri fara aer conditionat. Iar curatenia este facuta de firme de apartament, cu numai cativa angajati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )