Libnet.ro
UNICEF

05:15

Stirile ProTV. Surse: Ce au gasit anchetatorii in calculatorul lui Gheorghe Dinca

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV. Surse: Ce au gasit anchetatorii in calculatorul lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii ar fi gasit in calculatorul lui Gheorghe Dinca mai multe filme cu caracter sexual. Acum, ei verifica daca exista si imagini cu minore pe dispozitivele ridicate din locuinta barbatului. continuă pe Hotnews

Ce au gasit anchetatorii pe stickurile lui Gheorghe Dinca. Asta explica tot comportamentul sau

Descoperiri halucinante in cazul Caracal! Anchetatorii au decoperit ce avea Gheorghe Dinca pe cateva stickuri. Primele perchezitii ale device-urilor detinute de criminalul de la Caracal au scos la iveala tot. Ce s-a gasit pe stickurile detinute de Gheorghe Dinca? Anchetatorii au descoperit lucruri de-a dreptul socante in device-urile lui Gheorghe Dinca. Pe acestea se aflau .

Ce au gasit anchetatorii in casa lui Gheorghe Dinca. Dezvaluirile soc facute de avocatul familiei Luizei

Avocatul familiei Luizei face o noua dezvaluire soc. La perchezitiile in casa lui Gheorghe Dinca ar fi fost gasite un aparat foto si un laptop. Deocamdata sunt analizate doar telefoanele care au fost.

Stirile ProTV: Casa lui Gheorghe Dinca. Cum arata camera in care a tinut-o pe Alexandra - animatie grafica

Se inmultesc probele gasite de anchetatori in padurea de la Caracal, unde Gheorghe Dinca a sustinut ca a aruncat resturile carbonizate ale Luizei Melencu, tanara disparuta in luna aprilie.

Stirile ProTV: Ce a gasit Rares Nastase la biroul de parlamentar din Caracal al deputatului PSD Iordache

Corespondentul Pro TV Rares Nastase a fost in Caracal sa vada cum isi primeste deputatul PSD Florin Iordache alegatorii, insa . tot ceea ce a gasit jurnalistul a fost dezinteres, usi inchise si lipsa de respect.

Stirile ProTV - Avocat: Cineva il invata pe Dinca ce sa spuna. Merge la chestii de o finete incredibila

Avocatul familei Melencu, Tonel Pop, afirma ca cineva il invata pe Gheorghe Dinca tertipuri juridice, astfel incat sa pacaleasca autoritatile sa inchida cazul celor 2 fete disparute, desi este posibil sa existe si alte victime.

Descoperire-scandaloasa in cazul lui Gheorghe Dinca. Ce au gasit anchetatorii cand au intrat pe Facebook. Surpriza colosala pe contul criminalului

Surpriza de proportii pentru anchetatori: in ciuda fatadei sale de om lipsit de contact cu lumea, asasinul din Caracal folosea tehnologie moderna. Cu fiecare zi care trece, povestea lui Gheorghe Dinca devine.

Cazul Caracal. Ce au mai gasit anchetatorii in Casa Groazei

In cazul crimelor din Caracal, anchetatorii au trecut, miercuri, la verificarea eventualelor catacombe din gospodaria lui Gheorghe Dinca, dar au inceput si expertizarea informatica a gadgeturilor ridicate din dosar. in plus, fragmentele osoase ridicate in cursul zilei de marti au ajuns la legistii de la Bucuresti pentru a fi analizate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )