Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ce au gasit anchetatorii pe stickurile lui Gheorghe Dinca. Asta explica tot comportamentul sau

Playtech Playtech,
Ce au gasit anchetatorii pe stickurile lui Gheorghe Dinca. Asta explica tot comportamentul sau

Descoperiri halucinante in cazul Caracal! Anchetatorii au decoperit ce avea Gheorghe Dinca pe cateva stickuri. Primele perchezitii ale device-urilor detinute de criminalul de la Caracal au scos la iveala tot. Ce s-a gasit pe stickurile detinute de Gheorghe Dinca? Anchetatorii au descoperit lucruri de-a dreptul socante in device-urile lui Gheorghe Dinca. Pe acestea se aflau . continuă pe Playtech

Stirile ProTV. Surse: Ce au gasit anchetatorii in calculatorul lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii ar fi gasit in calculatorul lui Gheorghe Dinca mai multe filme cu caracter sexual. Acum, ei verifica daca exista si imagini cu minore pe dispozitivele ridicate din locuinta barbatului.

ASTA SCHIMBA TOTUL! E iNGROZITOR! CE AU GASIT politistii in LAPTOPUL lui GHEORGHE DINCA

Anchetatorii au gasit si laptopul lui Gheorghe Dinca, pe care l-au ridicat sa il verifice! SOTIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, iN LACRIMI, DE DURERE! DIN PACATE, A CONFIRMAT ANUNTUL TRIST GALERIE.

Ce au gasit anchetatorii in casa lui Gheorghe Dinca. Dezvaluirile soc facute de avocatul familiei Luizei

Avocatul familiei Luizei face o noua dezvaluire soc. La perchezitiile in casa lui Gheorghe Dinca ar fi fost gasite un aparat foto si un laptop. Deocamdata sunt analizate doar telefoanele care au fost.

Noi descoperiri in Casa Groazei din Caracal. Gheorghe Dinca nu poate explica de ce

Ancheta continua, miercuri, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce acesta a spus ca le-a ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, pe care initial le-a luat la ocazie, apoi le-a.

Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca din Caracal

Ancheta privind tragedia de la Caracal continua. Gheorghe Dinca a inceput sa coopereze, dar declaratiile sale sunt tot mai pline de mister, iar oamenii legii au gasit, acum, bucati dintr-un alt cadavru ars, in apropierea casei criminalului. Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca Anchetatorii au descoperit noi .

Cum l-au facut anchetatorii pe Gheorghe Dinca sa recunoasca unde a dus cadavrele. Asa a cedat

Anchetatorii au gasit oseminte in locul in care Gheorghe Dinca sustine ca a aruncat cadavrul Luizei Melencu, fata disparuta in luna aprilie a acestui an. Ramasitele au fost descoperite pe un camp de langa o padure la 5 kilometri de Caracal, aflata aproape de casa lui Dinca. Cum l-au convins oamenii legii pe criminal sa .

UPDATE: Anchetatorii s-au intors la casa lui Gheorghe Dinca pentru a cincea zi de perchezitii Noi cautari in padurea unde a fost gasit un sac cu oase si cenusa care ar apartine Luizei

Anchetatorii s-au intors marti dimineata, la locuinta din Caracal a lui Gheorghe Dinca, pentru a cincea zi de perchezitii. Cel care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu a fost adus si el la perchezitii. 13 Avocatul familiei Luizei: Dinca este sfatuit de cineva. Vrea inchiderea cazului cu doua victimeUPDATE 10. 03 Noi cautari in padurea unde a fost gasit un sac cu oase si cenusa care ar apartine Luizei.

Descoperire-scandaloasa in cazul lui Gheorghe Dinca. Ce au gasit anchetatorii cand au intrat pe Facebook. Surpriza colosala pe contul criminalului

Surpriza de proportii pentru anchetatori: in ciuda fatadei sale de om lipsit de contact cu lumea, asasinul din Caracal folosea tehnologie moderna. Cu fiecare zi care trece, povestea lui Gheorghe Dinca devine.

Avocatul familei Melencu: Gheorghe Dinca localizeaza victimele dupa perioade. Le are pe luni!

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu,a lansat ipoteza potrivit careia Gheorghe Dinca ar fi facut si mai multe victime. Anchetatorii au gasit in cursul zilei de luni ramasite umane intr-o.

Cazul Caracal. Ce au mai gasit anchetatorii in Casa Groazei

In cazul crimelor din Caracal, anchetatorii au trecut, miercuri, la verificarea eventualelor catacombe din gospodaria lui Gheorghe Dinca, dar au inceput si expertizarea informatica a gadgeturilor ridicate din dosar. in plus, fragmentele osoase ridicate in cursul zilei de marti au ajuns la legistii de la Bucuresti pentru a fi analizate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )