Libnet.ro
UNICEF

01:05

MM Stoica e rege la Rahova. E pazit de Ghenosu, cel mai temut interlop

Adevărul Adevărul,
MM Stoica e rege la Rahova. E pazit de Ghenosu, cel mai temut interlop

Mihai Stoica are spatele asigurat la puscarie. El este protejat de Ghenosu, unul dintre cei mai temuti interlopi, care ii are la degetul mic pe gardienii de la Rahova si a devenit celebru datorita faptului ca facea sute de mii de euro dirijandu-si locotenentii prin telefon, chiar din celula. continuă pe Adevărul

Cel mai mare festival stiintific organizat vreodata in Moldova incepe duminica la Iasi. Echipa revistei Stiinta si Tehnica deschide balul

Duminica, pe 6 aprilie, echipa StiintaTehnica deschide cel mai mare festival de stiinte al acestei primaveri, Iasi Science Festival, printr-o conferinta de popularizare a stiintelor desfasurata sub egida Academia StiintaTehnica.

Textilele, constructiile si transportul aerian, cel mai inalt nivel de risc

Pe o scara globala, sectoarele de textile, construc and tii and si transport aerian au inceput anul cu cel mai inalt nivel de risc, in timp ce sectoarele de produse chimice, farmaceutice and si agroalimentare si-au men and tinut nivelul de risc mai scazut, potrivit rezultatelor studiului efectuat de Euler Hermes trimise astazi redactiei.

FMI: Cel mai potrivit moment pentru o decizie de reducere a CAS ar fi la discutiile pentru bugetul pe 2015

Cel mai potrivit moment pentru o decizie in privinta reducerii contributiei de asigurari sociale CAS) ar fi la discutiile pentru constructia bugetului pe anul 2015, a declarat marti Andrea Schaechter, seful misiunii FMI pentru Romania, citata de Agerpres. Ea a participat la o teleconferinta referitoare la aprobarea, de catre Board-ul FMI, a primelor doua evaluari ale acordului cu Romania. Schaechter a afirmat ca FMI este insa deschis pentru aceasta masura avuta in vedere de autoritatile romane pentru a fi aplicata din aceasta vara, daca evaluarile preliminare vor arata ca acest lucru este posibil fara a pune in pericol sistemul de pensii.

Fluctuatii pe piata imobiliara. Bucurestiul a inregistrat cel mai mare declin al preturilor locuintelor

Capitala a inregistrat cel mai mare declin al preturilor locuintelor, in timp preturile locuintelor din Timisoara au scazut cel mai putin in ultimii sase ani, arata Mediafax care citeaza imobiliare. ro.

Rompetrol Well Services estimeaza pentru acest an cel mai mic profit net din ultimii opt ani

Rompetrol Well Services PTR) estimeaza pentru acest an un profit net de 12,6 milioane lei, cel mai mic din ultimii opt ani si de peste doua ori mai redus fata de castigul inregistrat anul trecut, ca urmare a scaderii veniturilor cu peste 10%, spre nivelul din 2012, si a majorarii cheltuielilor.

Ponta: Romania avea cel mai mic pret din UE la carburant, dar acciza asigura finantare pe termen lung

Romania avea cel mai mic pret la benzina dintre tarile UE si ocupa locul 23 la pretul pe motorina, inaintea introducerii accizei la carburant, dar prin aceasta masura se doreste o finantare pe termen lung.

Rompetrol Well Services estimeaza cel mai mic profit net din ultimii 8 ani

Rompetrol Well Services PTR) estimeaza pentru acest an un profit net de 12,6 milioane lei, cel mai mic din ultimii opt ani si de peste doua ori mai redus fata de castigul inregistrat anul trecut, ca urmare a scaderii veniturilor cu peste 10%, spre.

Fotograful inconstient: Si-a pus capul la bataie pentru cel mai bun cadru

Inconstienta sau pasiune dusa la extrem?Un fotograf amator a vrut sa prinda cea mai buna imagine cat mai aproape de rutieri, duminica, in timpul clasicei belgiene Gent-Wevelgem, insa a riscat enorm punandu-si integritatea fizica in pericol. Vedeti mai jos ce pozitie a ales acesta pentru a prinde cel mai bun cadru.

Dhafer Youssef prezinta pe 10 Aprilie in concert la Sala Radio cel mai recent album al sau: Birds Requiem

Pe 10 Aprilie 2014, Dhafer Youssef prezinta la Sala Radio al patrulea album, intitulat Birds Requiem, cel mai recent material discografic al sau, la care a contribuit si celebrul trompetist norvegian Nils Petter Molvaer. Povestea incepe in Tunisia anilor 70 unde micul Dhafer Youssef isi construieste singur propriul oud, un instrument muzical traditional arab. La 19 ani ajunge la Viena unde isi continua studiile muzicale si devine un virtuoz al acestui instrument, considerat stramosul chitarei acustice.

Grosu, cel mai bun din echipa sa in ultima etapa a Saptamanii Internationale Coppi si Bartali

Rutierul roman Eduard Grosu s-a clasat pe locul 14 in clasamentul tinerilor sub 23 ani la finalul cursei pe etape dedicata marilor ciclisti italieni Fausto Coppi si Gino Bartali, dupa ce a fost cel mai bun din echipa sa in ultima zi de competitie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )