Libnet.ro
UNICEF

11:00

Stoltenberg: Sapte tari europene din NATO vor aloca 2% din PIB pentru Aparare n 2018 / Printre acestea e si Romnia

Hotnews Hotnews,
 Stoltenberg: Sapte tari europene din NATO vor aloca 2% din PIB pentru Aparare n 2018 / Printre acestea e si Romnia

Sapte tari europene din NATO, printre care si Romania, vor consacra 2% din PIB pentru Aparare in 2018, a anuntat marti secretarul general al Aliantei, o cifra care, cel mai probabil, nu-l va multumi pe presedintele american Donald Trump, cu o zi inainte de summitul organizatiei nord-atlantice, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Donald Trump, critici la adresa aliantilor din NATO inainte de summitul de la Bruxelles. Care sunt nemultumirile presedintelui american

Presedintele american Donald Trump a reluat criticile la adresa aliatilor din NATO privind refuzul acestora de a majora cheltuielile cu apararea. Aceste critici vin cu doar o zi inainte de plecarea acestuia pentru a .

Ultimii cinci captivi n pestera din Thailanda vor fi scosi n acelasi timp (seful misiunii de salvare)

A treia faza a operatiunii de salvare a celor patru baieti ramasi in pestera thailandeza alaturi de antrenorul lor a inceput marti dimineata, informeaza Reuters. Cei opt baieti salvati se afla intr-o stare fizica si psihica buna, insa vor ramane sub observatie medicala cel putin o saptamana. Patru dintre baietii blocati in pestera din Thailanda au fost salvatiPrimii baieti captivi in pestera din Thailanda au fost salvati de echipele de interventie.

Banii din obligatiuni vor fi folositi pentru creditarea companiilor

Resursele atrase prin vanzarea obligatiunilor in valoare de 285 milioane de euro, emise de Banca Transilvania BT) si care au intrat la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB), la finalul saptamanii trecute, vor fi folosite pentru acordarea de credite de investitii pentru companii, cu maturitati cuprinse intre 5 si 7 ani, a precizat, vineri, Omer Tetik, CEO al societatii bancare din Cluj.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )