Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultimii cinci captivi n pestera din Thailanda vor fi scosi n acelasi timp (seful misiunii de salvare)

Hotnews Hotnews,
 Ultimii cinci captivi n pestera din Thailanda vor fi scosi n acelasi timp (seful misiunii de salvare)

A treia faza a operatiunii de salvare a celor patru baieti ramasi in pestera thailandeza alaturi de antrenorul lor a inceput marti dimineata, informeaza Reuters. Cei opt baieti salvati se afla intr-o stare fizica si psihica buna, insa vor ramane sub observatie medicala cel putin o saptamana. Patru dintre baietii blocati in pestera din Thailanda au fost salvatiPrimii baieti captivi in pestera din Thailanda au fost salvati de echipele de interventie. continuă pe Hotnews

Operatiune DRAMATICA! Continua SALVAREA copiilor ramasi captivi in PESTERA din Thailanda (VIDEO, FOTO)

Opt copii au fost scosi pana acum din pestera din Thailanda, unde micutii erau captivi de mai bine de doua saptamani. Actiunea a fost demarata duminica. Fiecare dintre copii este escortat de doi.

A 3-a operatiune de salvare a copiilor captivi in pestera din Thailanda. Mega-operatiunea se apropie de un succes total (VIDEO)

Scafandrii au reusit sa mai scoata doi copii captivi in pestera din Thailanda. in cea de-a treia operatiune de salvare, inceputa marti dimineata, a fost adus la suprafata si al 10-lea copil. Au mai.

Doi dintre copiii blocati in pestera din Thailanda au fost salvati

Doi baieti au fost salvati in siguranta din pestera din Thailanda. Scafandrii ii ghideaza pe cei doi 12 baieti si pe antrenorul lor prin intuneric si prin pasajele inundate. Ei sunt scosi pe rand, in.

Mega-operatiunea de salvare a copiilor captivi in pestera din Thailanda, un succes total (VIDEO)

45: Toti cei 12 copii si antrenorul lor au fost scosi din pestera. 40: A mai fost scos un copil. in pestera au ramam un copil si antrenorul. Scafandrii au reusit sa mai scoata doi.

Toti cei copiii si antrenorul lor, blocati intr-o pestera din Thailanda, au fost salvati dupa o operatiune uluitoare

Salvatorii au reusit marti sa-i evacueze pe ultimii din cei 13 membri ai unei echipe de fotbal de juniori care au petrecut doua saptamani in subteran, blocati intr-o pestera inundata din Thailanda,.

Primii copii blocati in pestera din Thailanda au fost salvati. Scafandrii internationali au inceput a doua operatiune de evacuare (VIDEO)

Misiune de evacuare a celor 12 copii si a antrenorului lor de fotbal care sunt blocati de peste doua saptamani intr-o pestera inundata din Thailanda a inceput duminica si ar trebui sa dureze doua-trei.

Copiii blocati in pestera din Thailanda le-au trimis scrisori sfasietoare parintilor: Va iubesc pe toti, s nu fiti ingrjiorati pentru mine

Oficialii thailandezi au exclus orice incercare imediata de a evacua pe cei 12 copii si antrenorul lor prinsi intr-o pestera din nordul Thailandei, in ciuda ingrijorarilor privind nivelul scazut de oxigen din.

Patru baieti blocati in pestera din Thailanda, scosi la suprafata

Dupa o prima etapa incununata cu succes, operatiunile de salvare a copiilor blocati de mai bine de doua saptamani in subteran vor fi reluate in aceasta dimineata. Patru dintre baieti au fost adusi.

Copiii captivi in pestera din Thailanda le-au trimis scrisori parintilor. Operatiunea de salvare este amanata

Oficialii thailandezi au exclus orice incercare imediata de a evacua pe cei 12 copii si antrenorul lor prinsi intr-o pestera din nordul Thailandei, in ciuda ingrijorarilor privind nivelul scazut de oxigen din subteran. intre timp, copiii au trimis scrisori parintilor in care ii asigurau ca sunt in regula.

Operatiunea de salvare a celor 12 copii si a antrenorului lor blocati intr-o pestera din Thailanda este in curs de desfasurate

In Thailanda a inceput duminica operatiunea de salvare a celor 12 baieti si a antrenorului lor de fotbal ramasi captivi intr-o pestera inundata din nordul tarii, au anuntat autoritatile locale citate de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )