Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un stomatolog din Bucuresti care abia isi poate controla miscarile este acuzat de un pacient ca i-a distrus dantura in urma unei operatii. Care este reactia medicului

Antena3 Antena3,
Un stomatolog din Bucuresti care abia isi poate controla miscarile este acuzat de un pacient ca i-a distrus dantura in urma unei operatii. Care este reactia medicului

Un stomatolog din Bucuresti este acuzat ca a nenorocit un pacient. Omul spune ca si-a pierdut aproape toti dintii, din cauza medicului care l-a operat desi abia isi poate controla mainile. Avocatul. continuă pe Antena3

VIDEO Mihai, Bogdan si Paul, elevii care ti spun ce este real n liceele din Bucuresti. Ce e si cum functioneaza Registrul Educational Alternativ

Mihai, Bogdan si Paul sunt trei prieteni, liceeni in Bucuresti, care vor sa-si ajute colegii mai mici cum sa-si aleaga liceul potrivit. Pasionati de internet, cei trei s-au gandit la un program prin care actualii elevi de liceu, profesorii lor, dar si parintii sa fie chestionati cu privire la conditiile si la modul cum se desfasoara activitatea dintr-un liceu.

Zeci de ingineri cu diplome false, descoperiti la Universitatea de Constructii din Bucuresti

In ultimii 14 ani, 30 de studenti si-au obtinut licenta in cadrul Universitatii de Constructii din Bucuresti fara sa fi urmat cei patru ani de studii, fara sa dea examene in sesiuni si fara sa.

O clinica privata din Bucuresti a fost nchisa si activitatea altor 3 a fost suspendata, dupa cazul falsului chirurg italian cu 8 clase

Directia de Sanatate Publica din Bucuresti a verificat 10 clinici private din Capitala si a decis inchiderea activitatii uneia dintre ele si suspendarea activitatii altor 3 clinici private, dupa cazul falsului chirurg italian cu 8 clase Matteo Politi, aparut in presa in urma cu doua saptamani, anunta Ministerul Sanatatii. Institutia condusa de Sorina Pintea nu precizeaza despre ce clinici este vorba.

Edilul porno din Timis, care s-a pozat in chiloti si a ajuns pe Facebook, a primit trofeul Primar de 4 stele. La eveniment a participat si Viorica Dancila

Edilul din Timis care s-a pozat in chiloti a primit un premiu special. Astfel, primarul de la Costeiu, Petru Carebia, a primit trofeul Primar de 4 stele din parteaACoR Asociatia Comunelor din.

Un bebelus de 7 luni a cazut n lacul IOR din Bucuresti

O fetita de 7 luni a cazut, luni, in lacul din parcul IOR din Capitala, fiind scoasa in scurt timp din apa de catre parinti, a declarat, pentru HotNews. ro, Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Fetita era constienta in momentul in care a fost scoasa din apa si a fost preluata in scurt timp de un echipaj SMURD, care a transportat-o la Spitalul Marie Curie.

DSP Suceava s-a autosesizat in cazul Clinicii din Bucuresti acuzata ca a facut interventii medicale intr-un coafor

DSP Suceava s-a autosesizat in cazul clinicii din Bucuresti care a fost reclamata de Politie de catre Colegiul Medicilor ca ar efectua interventii medicale intr-un coafor. Inspectorii au incercat sa verifice coaforul chiar in cursul zilei de luni, 18 februarie, dar unitatea era inchisa.

CINEMA FAVORIT din Bucuresti va fi demolat. Ce ar urma sa fie construit in locul lui VIDEO

CINEMA FAVORIT Lucrarile la Centrul Cultural European Favorit, care include o sala de spectacole cu peste 700 locuri, o biblioteca si mai multe sali cu diferite destinatii, au debutat luni, proiectul urmand sa.

Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti a anulat cele 30 de diplome false

Conducerea Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti a dispus anularea a 30 de diplome emise in perioada 2003-2016 la Facultatea de Geodezie, intrucat titularii acestora nu aveau calitatea de absolvent al.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 19 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,41 mg/l; pH 7,68; TURBIDITATE: 0,50. S2 - CLOR LIBER: 0,39 mg/l; pH.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 18 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,42 mg/l; pH 7,59; TURBIDITATE: 0,41. S2 - CLOR LIBER: 0,37 mg/l; pH.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )