Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Un copil de 11 ani, surprins de Donald Trump, in timp ce tunde peluza Casei Albe

România Liberă România Liberă,
VIDEO Un copil de 11 ani, surprins de Donald Trump, in timp ce tunde peluza Casei Albe

Visul unui copil de 11 ani, care in luna august i-a trimis presedintelui american Donald Trump o scrisoare, in care s-a declarat onorat sa tunda gratis peluza Casei Albe, s-a indeplinit. Astfel, Frank Giaccio a ajuns sa tunda iarba din celebra Gradina a Trandafirilor. continuă pe România Liberă

VIDEO Vis implinit pentru Frank, un copil de 11 ani: tunde peluza Casei Albe

Frank, in varsta de 11 ani, care voia sa tunda peluza Casei Albe, si-a realizat acest vis in celebra Gradina a Trandafirilor, fara sa-i dea prea multa atentie stapanului casei, relateaza AFP.

Sunt amanta de 11 ani si vreau sa le spun ceva femeilor maritate. Mesajul care zdruncina tot ce stiai despre casnicie

O americanca a scris o scrisoare deschisa catre toate femeile maritate. Ea marturiseste ca a fost amanta unui doctor casatorit timp de 11 ani. Amanta, care a dorit sa ramana, bineinteles, sub.

VIDEO Frank, un pusti de 11 ani ce voia sa tunda peluza Casei Albe, si-a indeplinit visul fara sa-i dea prea multa atentie lui Donald Trump

Frank, in varsta de 11 ani, care voia sa tunda peluza Casei Albe, si-a realizat acest vis in celebra Gradina a Trandafirilor, fara sa-i dea prea multa atentie stapanului casei, relateaza AFP, citata de News. ro.

VIDEO Frank, un pusti de 11 ani ce voia sa tunda peluza Casei Albe, si-a indeplinit visul fara sa-i dea prea multa atentie lui Donald Trumop

Frank, in varsta de 11 ani, care voia sa tunda peluza Casei Albe, si-a realizat acest vis in celebra Gradina a Trandafirilor, fara sa-i dea prea multa atentie stapanului casei, relateaza AFP, citata de News. ro.

Theresa May respinge speculatiile nefolositoare ale lui Donald Trump pe Twitter la adresa Londrei si politiei dupa atentatul de la Parsons Green

Theresa May l-a criticat vineri pe Donald Trump, dupa ce presedintele american a sugerat ca Politia din Londra a ratat ocazia sa previna atentatul cu bomba din statia de metrou Parsons Green, in sud-vestul capitalei britanice, relateaza News. ro citand AP.

Donald Trump a promulgat o rezolutie care CONDAMNA adeptii suprematiei albe si rasistii, dupa incidentele violente din Charlottesville

Presedintele SUA, Donald Trump, a promulgat o rezolutie a Congresului care ii condamna pe adeptii suprematiei albe, in urma uciderii unei activiste antirasiste la Charlottesville, in august,.

FOTO Donald Trump: inca un atac in Londra, comis de un terorist las. Sunt oameni bolnavi si dementi, care erau in vizorul Scotland Yard

Presedintele american Donald Trump a reactionat, pe contul sau de Twitter, dupa atacul terorist de la Londra.

SUA: Donald Trump semneaza o rezolutie prin care-i condamna pe sustinatorii suprematiei albilor

Presedintele american Donald Trump a promulgat o rezolutie a Congresului care ii condamna pe adeptii suprematiei albe, in urma uciderii unei activiste antirasiste la Charlottesville, in august, si unor declaratii ambigue pe care miliardarul republican le-a facut cu privire la cei care se fac vinovati de aceste violente, relateaza News. ro citand AFP.

Acuzatii scandaloase ale unei jurnaliste, la adresa presedintelui american Donald Trump. Cum a reactionat Casa Alba

Casa Alba a transmis ca o jurnalista a televiziunii de sport ESPN ar trebui demisa pentru ca l-a calificat pe Twitter pe presedintele american Donald Trump drept 'nationalist alb', relateaza.

Hope Hicks, consiliera de neatins a lui Donald Trump, a fost numita directoare pentru comunicare la Casa Alba

O veche consiliera pentru comunicare strategica a presedintelui american Donald Trump, Hope Hicks, a fost numita directoare pentru comunicare la Casa Alba, dupa o luna de interimat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )