Libnet.ro
UNICEF

00:07

Strategia autostrazilor pentru Moldova. Care sunt cele trei autostrazi de pe hartie si ce sanse de realizare are fiecare

Hotnews Hotnews,
 Strategia autostrazilor pentru Moldova. Care sunt cele trei autostrazi de pe hartie si ce sanse de realizare are fiecare

Nevoia unei autostrazi in Moldova prin cea mai saraca mare regiune romaneasca sa fie legata de macar una din celelalte doua provincii - Muntenia sau Ardealul - a dus la numeroase dezbateri si planuri pe hartie. Autoritatile din Romania ultimilor ani au desenat trei mari posibile proiecte de autostrada care deservesc Moldova, insa strategia romaneasca pe termen mediu, corelata cu posibilitatile financiare si prioritatile europene fac ca nici unul sa fie fezabil prea curand, iar sansele ca oricare proiect sa debuteze in urmatorii ani sunt infime. Vezi care sunt cele trei autostrazi puse pe hartie pentru Moldova si ce sanse are fiecare proiect. continuă pe Hotnews

Calatoreste cu stil! Iata care sunt cele mai luxoase trenuri din India!

Daca, pana acum, cand va gandeati la India, va veneau in minte trenurile acelea saracacioase, ticsite pana la refuz cu oameni, aflati ca puteti descoperi taramurile fascinante ale acestei tari si altfel, din confortul unui tren de lux! .

Ministerul Sanatatii vrea majorarea taxei pe viciu. Care sunt argumentele

Ministerul Sanatatii considera ca taxa pe viciu la tutun, dar si la alcool, ar trebui majorata anual, deoarece consumul de tigari a scazut influentand incasarile din contributia pentru sanatate, care sunt astfel mai mici, in timp ce cheltuielile cu bolile fumatorilor sunt in crestere continua.

Utile: Campania de depistare precoce a cancerului de col uterin. Cine poate beneficia de ea?; Mituri si adevaruri despre medicatia copiilo; Detoxifierea, buna sau rea?

La cat timp dupa ce ai baut poti sa te urci la volan? Alcoolul si sofatul nu fac casa buna. Dovada sunt numeroasele accidente rutiere produse din cauza consumului de bauturi alcoolice. Daca insa bei cu cap, te poti urca la volan dupa o anumita . Boli grave, care pot fi descoperite la dentist. Vizita la stomatolog nu iti asigura doar o dantura sanatoasa, ci te poate ajuta sa descoperi la timp boli grave. Vezi care sunt cele mai comune afectiuni care pot fi diagnosticate de .

IPS Robu, Scrisoare Pastorala de Craciun: Sa ne rugam si pentru cei care nu se roaga, sa speram si pentru cei care nu mai au putere sa spere

IPS Robu, seful Bisericii Romano-Catolica din Romania, a transmis in Scrisoarea Pastorala de Craciun un indemn la rugaciune si pentru cei care nu se roaga, la speranta si pentru cei care nu mai au putere.

Cele mai recomandate destinatii pentru o nunta de vis!

De la Insulele Tahiti sau Costa Rica si pana la China, Fiji sau chiar Laponia, iata care sunt cele mai indicate destinatii pentru o nunta de vis, pe care nu o vei uita intreaga viata! .

FOTO: O fotografie din Romania, in TOPUL National Geographic pentru 2014. Cum arata cele mai reusite imagini ale anului

Castigatorii concursului de fotografie organizat de National geographic au fost anuntati, iar fotografiile selectate ca fiind printre cele mai bune sunt fascinante.

Lista FINALA a lui Iohannis: care sunt consilierii care ii vor fi alaturi la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de numire a consilierilor prezidentiali, pe lista finala fiind cinci nume, din cele 10 vehiculate initial, potrivit unui comunicat publicat de Admnistratia Prezidentiala.

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, trimis din nou in judecata. Care sunt noile acuzatii

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu, in cazul restituirii in natura a unui imobil. Fostul primar va fi judecat in stare de libertate, dupa ce in luna noiembrie a fost eliberat conditionat din inchisoare, informeaza Mediafax.

Senatorul Sorin Constantin Lazar, trimis in judecata. Care sunt acuzatiile

Senatorul PSD de Iasi Sorin Constantin Lazar a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu, fiind acuzat ca, pe vremea cand era primar al comunei iesene Strunga, a dispus aprobarea nejustificata si nelegala a unor plati pentru sase persoane si a unor premii pentru sine si pentru viceprimar, informeaza DNA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )