Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cele mai recomandate destinatii pentru o nunta de vis!

ADPM ADPM,
Cele mai recomandate destinatii pentru o nunta de vis!

De la Insulele Tahiti sau Costa Rica si pana la China, Fiji sau chiar Laponia, iata care sunt cele mai indicate destinatii pentru o nunta de vis, pe care nu o vei uita intreaga viata! . continuă pe ADPM

Top 12 cele mai potrivite destinatii pentru vacanta de Craciun!

De la arhicunoscuta Finlanda sau aglomeratul New York si pana la Nuremberg Germania) ori Barcelona Spania), iata care sunt cele mai potrivite destinatii din lume pentru vacanta de Craciun! .

Cele mai bune ceaiuri pentru slabit

Daca vrei sa scapi de kilogramele in plus, incearca sa bei cat mai multe ceaiuri. Ele elimina toxinele din tesutul adipos, impiedica retentia apei din organism, ajutandu-te sa ai silueta mult visata.

Cele mai bune trucuri pentru a-ti incarca repede bateria telefonului

Problema actuala a telefoanelor este autonomia scazuta. Totusi, aceasta ar putea fi remediata, daca ele s-ar incarca mai repede. Iata cum poti face asta.

Emisiunea PLAYTECH Cele mai tari momente din primul sezon

Emisiunea PLAYTECH a ajuns la finalul primului sezon. Pentru ultimul episod v-am pregatit cele mai bune momente din cel mai tare show de tehnologie din Romania! Va multumim ca ati urmarit emisiunea PLAYTECH pe parcursul intregului sezon. Speram ca am reusit sa va facem weekendurile mai distractive si ca v-am convins ca tehnologia ne poate face vietile mai usoare si mai amuzante. Este timpul sa intram in vacanta, dar revenim cu forte proaspete in curand. Pana atunci, am pregatit cele [].

FOTO: O fotografie din Romania, in TOPUL National Geographic pentru 2014. Cum arata cele mai reusite imagini ale anului

Castigatorii concursului de fotografie organizat de National geographic au fost anuntati, iar fotografiile selectate ca fiind printre cele mai bune sunt fascinante.

inotatorul american Michael Phelps, despre condamnarea la inchisoare: Ultimele trei luni din viata mea au fost printre cele mai dure pe care le-am trait

Inotatorul american Michael Phelps, condamnat vineri la un an de inchisoare cu suspendare pentru ca a condus in stare de ebrietate, sustine ca ultimele trei luni au fost una din perioadele cele mai dure din.

Calatoreste cu stil! Iata care sunt cele mai luxoase trenuri din India!

Daca, pana acum, cand va gandeati la India, va veneau in minte trenurile acelea saracacioase, ticsite pana la refuz cu oameni, aflati ca puteti descoperi taramurile fascinante ale acestei tari si altfel, din confortul unui tren de lux! .

TIMELINE 10 ANI cu Traian Basescu - cele mai importante momente din mandatele sale de presedinte

Traian Basescu isi incheie duminica mandatul de presedinte al Romaniei, dupa 10 ani de cand a venit la Palatul Cotroceni. Presedintele ales Klaus Iohannis depune duminica Juramantul de investitura in fata plenului reunit al Parlamentului, urmand ca in aceeasi zi sa primeasca mandatul prezidential de la Traian Basescu, la Cotroceni. HotNews. ro va prezinta succint cele mai importante momente din mandatele lui Traian Basescu in fruntea tarii.

Utile: Campania de depistare precoce a cancerului de col uterin. Cine poate beneficia de ea?; Mituri si adevaruri despre medicatia copiilor. Care sunt cele mai raspandite mituri cu privire la medicatia copiilor si care sunt informatiile corecte pe care t

La cat timp dupa ce ai baut poti sa te urci la volan? Alcoolul si sofatul nu fac casa buna. Dovada sunt numeroasele accidente rutiere produse din cauza consumului de bauturi alcoolice. Daca insa bei cu cap, te poti urca la volan dupa o anumita . Boli grave, care pot fi descoperite la dentist. Vizita la stomatolog nu iti asigura doar o dantura sanatoasa, ci te poate ajuta sa descoperi la timp boli grave. Vezi care sunt cele mai comune afectiuni care pot fi diagnosticate de .

Virusul Ebola a facut peste 6.900 de victime, cele mai multe in vestul Africii

Organizatia Mondiala a Sanatatii a prezentat un nou bilant al deceselor cauzate de virusul Ebola. Peste 6. 900 de persoane au fost rapuse de virusul febrei hemoragice, cele mai multe provenind din vestul Africii, atentioneaza expertii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )