Libnet.ro
UNICEF

18:15

Strategie pentru traseele de biciclete din Poiana Brasov

Adevărul Adevărul,
Strategie pentru traseele de biciclete din Poiana Brasov

Municipalitatea a stabilit cele trei trasee pentru biciclete care vor fi amenajate in masivul Postavarul si intre Poiana Brasov Poiana de jos, si are in plan si un alpine coaster, care ar putea spori oferta de petrecere a timpului liber in Poiana pe timp de vara. continuă pe Adevărul

Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa dupa concertul Carla's Dreams din Piatra Neamt

Politia din Neamt a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si neluarea masurilor legale privind securitatea si sanatatea in munca in urma concertului trupei Carla's Dreams, in timpul caruia mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale din cauza spatiului prea mic si a caldurii, informeaza Digi24.

453 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii din mediul rural

Solicitantii de fonduri europene pentru agricultura si dezvoltare rurala pot depune proiecte, incepand de maine, pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii rurale, agricole sau forestiere si protejarea patrimoniului cultural, sumele disponibile pentru anul 2016 depasind 453 milioane de euro, potrivit unui comunicat al Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR), remis redactiei.

Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa in urma concertului

ACTUALIZARE 10:15 Politistii din Piatra Neamt au deschis un dosar penal in urma concertului Carla 's Dream organizat de Galleria Mall din municipiu, eveniment la care noua persoane au lesinat, iar cinci dintre acestea au ajuns la spital. Potrivit unui comunicat de presa al IPJ Neamt, politistii au demarat cercetari privind savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si neluarea masurilor legale privind securitatea si sanatatea in munca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )