Libnet.ro
UNICEF

13:15

Streinu Cercel, despre noua tulpina a coronavirusului in Romania: Mutatia nu este atat de importanta, nueste o mutatie majora

Antena3 Antena3,
Streinu Cercel, despre noua tulpina a coronavirusului in Romania: Mutatia nu este atat de importanta, nueste o mutatie majora

Prof. univ. dr. Adrian Steinu Cercel, presedintele Comisiei de Sanatate din Senat, a intervenit in direct prin telefon la Antena 3, unde a vorbit in exclusivitate despre suspiciunea unei noi tulpini a coronavirsului pe terioriul Romaniei. Mutatia nu este atat de importanta, nu este o mutatie majora, astfel incat sa necesite un nou vaccin, a spus medicul. continuă pe Antena3

Streinu Cercel, despre noua tulpina de coronavirus: Nu este o mutatie majora

Adrian Streinu Cercel, seful Institutului Matei Bals din Capitala,a vorbit duminica despre suspiciunea unei noi tulpini a coronavirsului pe terioriul Romaniei. Mutatia nu este atat de importanta, nu.

Fostul prefect de Braila, despre noua tulpina COVID din Marea Britanie Daca traieste cat Regina, am pus-o

Simona Draghincescu, fostul prefect al judetului Braila, a distribuit pe Facebook o postare care face referire la noua tulpina de coronavirus si la varsta Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Despre aceasta, fostul reprezentant al Guvernului in teritoriu spune ca este mobilizatoare si optimista.

Marea Britanie, noua tulpina a coronavirusului. Guvernul inchide scolile primare din Londra

Guvernul britanic a decis sa inchida toate scolile primare din Londra, in urmatoarele doua saptamani, pentru a contracara raspandirea rapida a infectiilor cu noua tulpina de coronavirus, a anuntat, vineri, primarul capitalei, transmite Reuters.

Patru cazuri de infectare cu noua tulpina a coronavirusului au fost depistate in Grecia

Patru cazuri de infectare cu noua tulpina a coronavirusului au fost depistate pe teritoriul Greciei. Este vorba despre persoane care au revenit recent din Regatul Unit. Este pentru prima data cand noua tulpina de.

Noua tulpina a coronavirusului a fost gasita la un pacient internat in Romania

Noua tulpina a coronavirusului Covid a fost gasita si la un pacient internat in Romania.

Noua tulpina a coronavirusului se raspandeste rapid in Anglia. Acesta este grupa de varsta cea mai afectata

Noua tulpina a coronavirusului se raspandeste cu repeziciune in Anglia, fiind mult mai transmisibila decat alte variante.

DSU: Noua tulpina de coronavirus nu a fost confirmata pana acum pe teritoriul Romaniei

In urma unei monitorizari atente a situatiei epidemiologice din Romania si in contextul aparitiei unei noi tulpini a Coronavirusului SARS-CoV-2 confirmat de specialisti ca avand o rata de contagiozitate mai mare in randul populatiei, DSU anunta faptul ca pana in acest moment, pe teritoriul Romaniei nu a fost confirmat niciun caz al unei persoane care ar fi infectata cu aceasta noua tulpina, printr-un comunicat de presa.

Danemarca, ingrijorata de cresterea numarului de cazuri legate noua tulpina a SARS-CoV-2

In Danemarca au fost inregistrate 86 de cazuri de contaminare cu noua tulpina a coronavirusului dectectata mai intai in Marea Britanie, a indicat sambata Agentia daneza pentru controlul bolilor infectioase SSI), subliniind ca frecventa cazurilor este in crestere.

UPDATE Noua tulpina de COVID-19 ar fi ajuns in Romania. Pacientul suspect este internat la un spital din Capitala

Medicii au anuntat faptul ca noua tulpina de coronavirus ar fi ajuns si in Romania. Este vorba de un pacient internat la Spitalul Matei Bals din Capitala. Purtatorul de cuvant al institutiei medicale a precizat ca este vorba despre o suspiciune, rezultatele probelor prelevate nefiind confirmate pana la acest moment.

Doua probe de coronavirus de la Matei Bals au avut rezultate diferite fata de cele de pana acum. Anuntul, in conditiile ingrijorarilor la nivel mondial privind noua tulpina

Doua probe de detectare ale infectiei cu noul coronavirus au avut rezultate diferite fata de cele cunoscute pana acum, a spus un reprezentant al Institutului Matei Bals, declaratia venind in contextul noii tulpini de Sars-Cov-2 ce a aparut in Marea Britanie si, ulterior, si in alte tari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3226 seconds )