Libnet.ro
UNICEF

14:30

Noua tulpina a coronavirusului se raspandeste rapid in Anglia. Acesta este grupa de varsta cea mai afectata

Antena3 Antena3,
Noua tulpina a coronavirusului se raspandeste rapid in Anglia. Acesta este grupa de varsta cea mai afectata

Noua tulpina a coronavirusului se raspandeste cu repeziciune in Anglia, fiind mult mai transmisibila decat alte variante. continuă pe Antena3

Marea Britanie, noua tulpina a coronavirusului. Guvernul inchide scolile primare din Londra

Guvernul britanic a decis sa inchida toate scolile primare din Londra, in urmatoarele doua saptamani, pentru a contracara raspandirea rapida a infectiilor cu noua tulpina de coronavirus, a anuntat, vineri, primarul capitalei, transmite Reuters.

Lista tarilor in care a fost descoperit virusul B.1.1.7. Cat de repede se raspandeste noua tulpina din Marea Britanie

In 33 de tari din lume au fost descoperite cazuri de infectare cu virusulB. 7, noua tulpina de coronavirus, mult mai contagioasa, anuntata initial in Marea Britanie, pe 8 decembrie. Prin urmare, peste 40 de tari au decis sa izoleze calatorii care sosesc din Regatul Unit.

Danemarca, ingrijorata de cresterea numarului de cazuri legate noua tulpina a SARS-CoV-2

In Danemarca au fost inregistrate 86 de cazuri de contaminare cu noua tulpina a coronavirusului dectectata mai intai in Marea Britanie, a indicat sambata Agentia daneza pentru controlul bolilor infectioase SSI), subliniind ca frecventa cazurilor este in crestere.

Medicul Emilian Imbri, despre noua tulpina COVID-19: Daca ajunge la noi se vor imbolnavi mult mai multi (VIDEO)

Noua tulpina de COVID-19 care apus in alerta autoritaile europene nu a fost inca semnalatain Romania, insa daca va ajunge si in tara noastra numarul cazurilor noi ar urma sa creasca,.

Noua tulpina britanica identificata in Chile

Un caz de contaminare cu noua tulpina britanica de coronavirus a fost inregistrat in Chile, primul caz confirmat in America Latina, au anuntat marti autoritatile sanitare, noteaza AFP.

Digi24: Lista celor 33 de tari unde a fost descoperit deja virusul B.1.1.7. Cat de repede se raspandeste noua tulpina din Marea Britanie

Turcia a inchis de la 1 ianuarie usa calatorilor din Marea Britanie, motivand ca a depistat 15 cazuri de infectii cu noua varianta mai contagioasa aparuta in Regatul Unit. Turcia devine astfel a 33-a tara in care noua varianta a virusului a fost gasita.

Primul roman suspect ca ar fi infectat cu noua tulpina de coronavirus. De ce a fost incarcerat in Franta

Doi romani incarcerati in Franta pentru trafic de persoane au fost confirmati pozitiv pentru COVID-19, in cazul unuia dintre ei existand suspiciunea ca ar fi infectat cu varianta britanica a coronavirusului.

Potentiala amenintare pentru prevenirea si controlul Covid-19. China a detectat primul caz de infectare cu noua tulpina SARS-CoV-2

China a detectat primul caz importat de infectare cu noua varianta SARS-CoV-2 despre care se crede ca a aparut in Marea Britanie, iar cercetatorii spun ca acesta reprezinta o mare potentiala amenintare pentru prevenirea si controlul Covid-19 in tara .

Cat de departe s-a raspandit noua tulpina a COVID-19, aparuta in Marea Britanie. Lista completa a celor 33 de tari

Turcia este ultima tara in care virusul B. 7, noua tuplina de COVID-19, aparut in Marea Britanie, s-a raspandit. De la 1 ianuarie, Turcia si-a inchis oficial granitele fata de persoanele care sosesc din.

Manager unitate Covid: Nu stiu daca noua tulpina de coronavirus a ajuns deja in Romania, dar sigur este pe aproape

Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babes din Bucuresti, a vorbit desprenoua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Specialistul sustine ca aceasta este mult mai transmisibila, dar nu ar fi mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )