Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dr. Streinu Cercel: Masca ramane obligatorie pana in 2023 - De ce se intampla asta desi ne vaccinam

Antena3 Antena3,
Dr. Streinu Cercel: Masca ramane obligatorie pana in 2023 - De ce se intampla asta desi ne vaccinam

Medicul Adrian Streinu-Cercel a primit rapelul la vaccinul anti-COVID-19 duminica. Injectia nu doare, doar am putea simti a doua zi locul in care a fost facuta. El a adaugat ca dupa a doua doza nu mai exista riscul unor infectii severe cu noul coronavirus, insa masca va ramane in continuare obligatorie pana in 2023. continuă pe Antena3

A inceput rapelul pentru prima etapa de vaccinare. Streinu-Cercel: Nu mai riscam infectii severe cu coronavirus; masca - obligatorie pana in 2023

Duminica, in Romania a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 cu a doua doza de vaccin pentru angajatii din spitale care au fost primii vaccinati. Medicul Adrian Streinu-Cercel a afirmat, duminica, dupa ce a primit rapelul, ca la sapte zile dupa acesta nu mai exista riscul sa se mai dezvolte infectii severe cu noul coronavirus. El a sustinut ca masca trebuie sa ramana obligatorie pentru toata lumea, pana in 2023.

Pentru cat timp vom ramane cu obligatia de a purta masca de protectie. Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel nu s-au pus de acord

Dr. Alexandru Rafila, reprezentant al Romaniei la OMS, a comentat, luni, afirmatia dr. Adrian Streinu-Cercel potrivit careia masca de protectie va ramane obligatorie pana in 2023, precizand ca nu ii plac astfel de predictii care nu sunt bazate pe studii, mentionand insa ca masca de protectie va ramane obligatorie in acest an.

Masca in Romania, obligatorie pana in 2023: argumentele imbatabile ale lui Streinu Cercel

Senator PSD si fost director al Institutului Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel continua sa fie privit ca o autoritatea importanta cand vine vorba de pandemie, iar pronosticurile sale nu sunt.

Marcel Ciolacu, despre purtarea mastii pana in 2023: Are logica, dar ca om mi-e greu sa accept

Marcel Ciolacu, seful PSD, a precizat, luni seara, ca nu il poate judeca pe colegul sau de partid, medicul Adrian Streinu Cercel, care a anuntat ca mastile trebuie purtate pana in 2023, chiar si dupa vaccinare. S-ar putea sa spuna adevarul, a afirmat Ciolacu.

EXCLUSIV Cand ar putea sa fie eliminata obligativitatea purtarii mastii. Ce parere are dr. Adrian Marinescu despre scenariul controversat prezentat de catre dr. Streinu-Cercel

Medicul Adrian Streinu-Cercel a starnit un val de comentarii negative in mediul virtual, dupa ce a declarat ca masca va ramane obligatoriu de purtat pana in anul 2023 in Romania. Adrian Marinescu insa,.

Medicul Adrian Streinu-Cercel, vestea trista a momentului. Cat timp va ramane obligatorie purtarea mastii

Medicul Adrian Streinu Cercel a vorbit despre purtarea obligatorie a mastii, cat si despre vaccinare si efectele ei. Specialistul a transmis, de asemenea, termenul in care devenim imuni dupa vaccin, iar contactarea virusului nu va mai fi un pericol. Cand are loc imunizarea organismului Fostul manager al Institului de Boli Infectioase Matei Bals a dezvaluit .

Data ireala la care Romania scapa de masca de protectie. Streinu-Cercel rupe tacerea

Astazi a inceput in tara noastra vaccinarea anti-coronavirus cu a doua doza de vaccin de la Pfizer pentru angajatii din spitale, primii care, de altfel, s-au vaccinat, in Romania. Data ireala la care Romania scapa de masca de protectie Medicul Adrian Streinu-Cercel a facut si afirmatii despre masca de protectie, in contextul vaccinarii, spunand ca .

Cat timp vom mai purta masca de protectie dupa vaccinarea anti-COVID? Raspunsul lui Adrian Streinu-Cercel

Medicul Adrian Streinu-Cercel a declarat ca dupa administrarea celei de-a doua doze de vaccin anti-COVID-19 nu mai exista riscul unor infectii severe cu coronavirus, dar masca de protectie va continua sa fie.

Dr. Adrian Streinu-Cercel, avertisment infricosator: Ce se intampla cu noua tulpina de coronavirus in Romania

Profesorul Adrian Streinu-Cercel a declarat, duminica, la Institutul de boli infectioase Prof. dr. Matei Bals, ca ar putea exista mai multe cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie mult mai contagioasa, inclusiv cazuri asimptomatice, care fac imposibila detectarea prezentei mutatiei.

Adevarul despre noua tulpina de covid-19. Streinu-Cercel rupe tacerea despre cum actioneaza

Adrian Streinu-Cercel rupe tacerea si spune adevarul despre noua tulpina de covid-19. Medicul explica exact cum actioneaza virusul din Marea Britanie. Cum actioneaza noua tulpina de covid-19 Medicul Adrian Streinu-Cercel spune adevarul despre noua tulpina de covid-19. Profesorul de la Institutul Matei Bals a dezvaluit ca, in Romania, ar putea exista mult mai multe persoane .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )