Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dr. Streinu-Cercel, despre romanul vindecat de coronavirus: Nu a fost niciun dubiu

Antena3 Antena3,
Dr. Streinu-Cercel, despre romanul vindecat de coronavirus: Nu a fost niciun dubiu

Tanarul de 25 de ani, din comuna Prigoria, considerat a fi primul roman infectat cu coronavirus s-a vindecat, dupa ce doua teste au iesit negative. Adrian Streinu Cercel a vorbit despre evolutia virusului in ceea ce il priveste pe tanarul de 25 de ani. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, noi detalii despre romanul cu coronavirus: Are o usoara faringita!

Victor Costache sustine ca romanul depistat cu coronavirus are o forma usoara de faringita, pentru care primeste tratament simptomatic, mentionand ca acesta va ramane internat 14 zile la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals.

Pacienti chinezi externati dupa ce s-au vindecat de coronavirus au fost testati din nou pozitiv. Explicatiile specialistilor

Medicii spun ca 14% din pacientii din provincia chineza Guangdong care s-au vindecat de infectia cu COVID-19 si au fost externati au avut un rezultat pozitiv la testele ulterioare de depistarea a virusului. Noile teste arata ca acestia au inca virusul in corp.

Mesajul lui Raed Arafat pentru mesajele false despre cazurile de coronavirus in Romania. Situatia oficiala

Raed Arafat a afirmat in cursul zilei de marti, la Sinteza Zilei, ca autoritatile romane nu ascund situatia reala din tara. Ce spune seful DSU despre panica instalata in Romania si despre situatia actuala? Raed Arafat, situatia oficiala din Romania: Sunt false cazurile de coronavirus din tara? Situatia din lume i-a amploare si alarmeaza din .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )