Libnet.ro
UNICEF

19:00

O studenta romanca la Londra A MURIT dupa ce a cazut din catedrala Saint Paul

B1 B1,
O studenta romanca la Londra A MURIT dupa ce a cazut din catedrala Saint Paul

Destin tragic pentru o studenta romanca la Londra. Tanara in varsta de 23 de ani a cazut din catedrala Saint Paul, decedand pe loc. Circumstantele incidentului sunt inca. continuă pe B1

O studenta romanca a murit in catedrala Saint Pauls din Londra dupa ce a cazut de la 30 de metri inaltime

O studenta si patinatoare romanca a murit in interiorul celebrei catedrale Saint Pauls din Londra, informeaza presa britanica.

O romanca de 23 de ani stabilita in Marea Britanie s-a sinucis in fata turistilor care vizitau Catedrala Sf. Paul din Londra! S-a aruncat de la balcon in vazul tuturor

O tanara romanca in varsta de 23 de ani, Lidia Dragescu a murit in conditii suspecte, dupa ce a cazut din catedrala Saint Paul din Londrain Bonn potrivit The.

O tanara originara din Romania a murit dupa ce a cazut din catedrala Saint Paul din Londra

O studenta in varsta de 23 de ani originara din Romania - Lidia Dragescu - a murit saptamana trecuta, dupa ce a cazut din catedrala Saint Paul din Londra.

INCREDIBIL! Femeia care a fost gasita moarta, dupa accidentul din Dunare, a fost iNMORMANTATA de autoritatile SARBE

INCREDIBIL! Femeia care a fost gasita moarta, dupa accidentul din Dunare, a fost iNMORMANTATA de autoritatile SARBE. O noua lovitura pentru rudele femeii inecata in Dunare, alaturi .

FOTO Uraganul Ophelia a ajuns in Europa. Alerta in Irlanda si in Marea Britanie. O femeie a murit dupa ce un copac i-a cazut peste masina

Uraganul Ophelia, format in Oceanul Atlantic, a ajuns in Irlanda, luni dupa-amiaza, iar o femeie a fost ucisa dupa ce un copac a fost doborat de furtuna peste masina ei.

UPDATE Patru cetateni moldoveni au murit dupa ce un avion s-a prabusit in Oceanul Atlantic, in apropiere de Coasta de Fildes

Un avion s-a prabusit sambata in Oceanul Atlantic, imediat dupa ce decolase de pe aeroportul din Abidjan, situat in Coasta de Fildes .

Tragedie in Iasi. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tren

Un barbat din Iasi, ranit in conditii suspecte de un tren, s-a stins din viata in sala de operatie. Victima in varsta de 33 de ani, a fost surprinsa intr-un accident feroviar.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )