Libnet.ro
UNICEF

18:15

Studenti clujeni, locul l dupa ce au proiectat cea mai rezistenta cladire din lume la cutremure

Hotnews Hotnews,
 Studenti clujeni, locul l dupa ce au proiectat cea mai rezistenta cladire din lume la cutremure

Un grup de studenti de la Universitatea Tehnica din Cluj a proiectat cladirea viitorului, care ar rezista in fata unui cutremur devastator. Ei au construit o macheta care a castigat zilele trecute, in Alaska, locul I la cel mai mare concurs international de cladiri rezistente la seisme dedicat studentilor. continuă pe Hotnews

INSCOP: Primariile, Armata, Biserica si NATO - institutiile in care romanii au cea mai mare incredere

Romanii acorda cea mai mare incredere primariilor - din sfera institutiilor politice, Armatei - din cea a institutiilor executive, Bisericii - din sfera institutiilor sociale sau private si NATO - din sfera institutiilor internationale, potrivit unui sondaj INSCOP.

Conditiile meteorologice nefavorabile, cauza cea mai probabila a prabusirii avionului Air Algerie. Franta respinge ipoteza unui atac armat

Ministrul francez de Interne Bernard Cazeneuve a declarat, pentru postul de radio RTL , ca cel mai probabil conditiile meteorologice nefavaorbile reprezinta ipoteza cea mai probabila care poate explica prabusirea avionului algerian in Mali.

Vasile Blaga crede ca Predoiu este cea mai buna varianta de prezidentiabil pentru dreapta politica

Seful Partidului Democrat Liberal Vasile Blaga a vorbit, joi seara, despre candidatul cu care dreapta va merge la prezidentiale, precizand ca fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu este cea mai buna.

Care este cauza prabusirii avionului Air Algerie. Aceasta este cea mai probabila ipoteza

Conditiile meteorologice constituie ipoteza cea mai probabila pentru explicarea prabusirii avionului Air Algerie in Mali, Parisul excluzand de la inceput posibilitatea unui tir de la sol, extrem de .

Interviu cu seful Fabryo: Exodul este cea mai mare problema a Romaniei. Socul sociodemografic nu mai poate fi inlocuit

Exodul romanilor in strainatate si, mai ales, faptul ca valoarea remiterilor acestora a scazut foarte mult in ultimii ani este una dintre principalele cauze pentru care piata constructiilor, in general, si cea a lacurilor si vopselelor, in special, au avut de suferit in ultima perioada.

Happy, cea mai bine vanduta piesa din ultimii 20 de ani, in Marea Britanie

Pharell Williams a tras lozul castigator cu single-ul Happy, care a fost declarat cel mai bine vandut cantec din Marea Britanie din ultimii 20 de ani. Rapperul american l-a ajuns astfel din urma pe legendarul Sir Elton John.

VIDEO FOTO Coreea de Nord, cea mai inchisa tara din lume

Coreea de Nord este condusa cu mana de fier de dinastia Kim inca din anul 1948. Autoritatile nu si-au reprimat niciun efort pentru ca lumea sa nu afle mai nimic despre Coreea de Nord. Cu toate acestea, lucrurile care se cunosc despre aceasta tara sunt extrem de inedite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )