Libnet.ro
UNICEF

22:00

Studentii se alatura protestelor fata de modificarile la legile Justitiei: Declaram tara furata!

Adevărul Adevărul,
Studentii se alatura protestelor fata de modificarile la legile Justitiei: Declaram tara furata!

,,Modificarile impuse in Parlament la Legile justitiei, precum si cele ce se doresc a fi facute in cazul Codul Penal, respectiv a Codului de procedura penala, sunt fara precedent si strigatoare la cer, au transmis organizatiile studentesti printr-un comunicat de presa, care au afirmat ca vor iesi in strada. continuă pe Adevărul

Declaram tara furata!. Studentii se alatura protestelor fata de legile justitiei: Parlamentarii au depasit orice limita a bunului simt

Studentii se alatura protestelor fata de modificarile legilor justitiei si ale codurilor penale. intr-un comunicat de presa remis B1 TV, reprezentantii Aliantei Nationale a Organizatiilor.

Studentii anunta ca se alatura protestelor fata de modificarea legilor justitiei: Declaram tara furata! Diseara, ne vedem in strada!

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) anunta marti intr-un comunicat ca se alatura protestelor fata de modificarile impuse in Parlament la legile justitiei, precum si cele ce se doresc a fi facute in cazul Codurilor penale, si ca vor iesi in strada inclusiv in aceasta seara. Studentii trebuie sa iasa in strada si sa protesteze impotriva abuzului fara precedent din Parlament. Nu avem cum sa reprezentam viitorul din moment ce acesta este detonat sub privirile noastre, spune presedintele ANOSR.

Studentii anunta ca se alatura protestelor fata de modificarea legilor justitiei

Alianta Nationala a Asociatiilor Studentesti din Romania ANOSR) anunta ca se alatura protestelor si sustin ca modificarile impuse in Parlament la Legile justitiei, precum si cele ce se doresc a fi facute in cazul Codul Penal, respectiv a Codului de procedura penala, sunt fara precedent si strigatoare la cer, potrivit unui mesaj al ANOSR postat pe site-ul acestora.

Cum au decis judecatorii din Sibiu sa protesteze fata de modificarile la legile justitiei

Judecatorii din Sibiu au decis sa protesteze fata de modificarile pe care guvernantii vor sa le aduca legilor justitiei intr-un mod aparte.

Magistratii ieseni se alatura protestului fata de modificarile aduse la legile justitiei

Procurorii si judecatorii ieseni se vor aduna la ora 17. 00 in fata Curtii de Apel Iasi in semn de protest fata modificarile pe care parlamentarii vor sa le aduca legilor justitiei.

Procuror DNA, despre modificarile la legile justitiei: Vom face figuratie la locul de munca. Eu o sa iau aceeasi leafa si daca prind si daca nu prind hoti

Modificarile impuse in Camera Deputatilor la legile Justitiei au scos luni, 18 decembrie, magistratii in strada. Acestia au protestat in tacere fata de initiativele parlamentarilor care vor face ca statul sa devina o iluzie.

Procuror DNA, despre modificarile la legile justitiei: Vom face figuratie la locul de munca. Eu o sa iau aceeasi leafa si daca prind, si daca nu prind hoti

Modificarile impuse in Camera Deputatilor la legile Justitiei au scos luni, 18 decembrie, magistratii in strada. Acestia au protestat in tacere fata de initiativele parlamentarilor care vor face ca statul sa devina o iluzie.

Magistratii constanteni au iesit din nou pe scarile Judecatoriei in semn de protest fata de modificarile legilor justitiei

Zeci de magistrati constanteni au protestat marti, 19 decembrie, pe scarile Judecatoriei Constanta la adresa initiativei PSD de a modifica legile justitiei.

Prima reactie a lui Tudorel Toader, dupa ce magistratii au protestat fata de Legile Justitiei: Pot protesta spontan sau organizat in calitate de cetateni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti ca magistratii pot protesta spontan sau organizat in calitate de cetateni. in calitate de cetateni, magistratii.

GROTESC! Cum se FOLOSESTE PSD de CRIMA DE LA METROU pentru a justifica modificarile la Legile justitiei (VIDEO)

PSD se foloseste de tragicul eveniment de la metrou pentru a justifica modificarile la legile justitiei. Nimic mai josnic! intr-un clip postat pe Facebook de organizatia PSD Craiova si distribuit de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2752 seconds )