Libnet.ro
UNICEF

00:07

Studentii la Drept critica modificarile Codurilor Penale in comisia Iordache

B1 B1,
Studentii la Drept critica modificarile Codurilor Penale in comisia Iordache

Modificarile Codurilor Penale sunt criticate si de Asociatia Studentilor in Drept, acestia considerand ca studentii Facultatii de Drept vor fi primii vatamati de modificarile privind. continuă pe B1

Surse: Mai multi magistrati vor iesi astazi, la ora 17.00, in fata Palatului de Justitie din Capitala pentru a protesta fata de modificarile codurilor penale

Magistratii de la mai multe instante si parchete din tara urmeaza sa isi manifeste, luni, dezacordul fata de proiectele de modificare a legilor Justitiei si initiativele legislative pentru modificarea Codurilor penale iesind imbracati in robe in fata institutiilor.

APR a realizat o brosura online privind efectele modificarilor Codurilor Penale

Asociatia Procurorilor din Romania APR) a realizat o brosura cu exemple practice privind efectele pe care le vor afea modificarile Codurilor Penale propuse de PSD si ALDE, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

APR a realizat o brosura online privind efectele modificarilor Codurilor Penale

Asociatia Procurorilor din Romania APR) a realizat o brosura cu exemple practice privind efectele pe care le vor afea modificarile Codurilor Penale propuse de PSD si ALDE, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Presedintele CSM ii cere lui Florin Iordache sa consulte corpul magistratilor in cazul propunerilor legislative de modificare a codurilor penale

Presedintele CSM, judecatoarea Mariana Ghena, ii cere lui Florin Iordache consultarea corpului magistratilor in cazul propunerilor de modificare a codurilor penale, in vederea formularii unor amendamente si observatii tehnice. Exista posibilitatea ca in cursul zilei de azi sa se desfasoare manifestari ale magistratilor din anumite instante si parchete a caror amploare si durata, la acest moment, nu pot fi estimate, arata judecatoarea.

Procurorul general: Dosarul Revolutiei ar putea fi afectat de modificarile care ar urma sa fie aduse Codurilor penale

Procurorul general Augustin Lazar a afirmat, marti, ca dosarul Revolutiei ar putea fi afectat de modificarile care ar urma sa fie aduse Codurilor penale, precizand ca este vorba, in cauza, de inregistrari documentare importante facute acum 27 de ani.

Comisia Europeana urmareste indeaproape posibilele modificari ale legilor justitiei si ale codurilor penale

Comisia Europeana urmareste indeaproape procesul parlamentar din Romania si posibilele modificari ale legilor justitiei si ale codurilor penale, este raspunsul dat de forul european unei intrebari venite din partea TVR.

Comisia Iordache ar urma sa dezbata astazi modificarile la cele doua Coduri penale; ieri dezbaterea a fost amanata, invocandu-se lipsa ministrului Justitiei

Comisia parlamentara speciala condusa de Florin Iordache ar urma sa dezbata marti modificarile propuse la cele doua Coduri penale pentru transpunerea Directivei Parlamentului European privind prezumtia de nevinovatie si a dreptului de a fi prezent la proces. Cu o zi in urma, dezbaterea a fost amanata, Florin Iordache motivand ca la discutii ar trebui sa fie prezent si ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

VIDEO Aproximativ 40 de magistrati si avocati au protestat in fata Judecatoriei Craiova, nemultumiti de modificarile aduse codurilor penale si legilor justitiei

Aproximativ 40 de magistrati si avocati din Craiova au protestat fata de posibila modificare adusa Legilor Justitiei. Comisia parlamentara speciala pentru legile justitiei a dat unda verde raportului la Legea Magistratilor, care va intra marti in dezbaterea Senatului.

Adevarul Live, ora 13.00. Modificarile la Codurile Penale, pe intelesul tuturor. in ce masura este afectata siguranta cetatenilor

Alexandru Georgescu, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, si comisarul-sef Radu Gavris, seful Serviciului Omoruri al Politiei Capitalei, vor explica, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, despre modificarile propuse in Parlament la Codurilor Penale. Cat de mult afecteaza siguranta cetatenilor si in ce masura compromit anchetele in lucru?.

Adevarul Live. Modificarile la Codurile Penale, pe intelesul tuturor. in ce masura este afectata siguranta cetatenilor

Alexandru Georgescu, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, si comisarul-sef Radu Gavris, seful Serviciului Omoruri al Politiei Capitalei, au explicat, la Adevarul Live, modificarile propuse in Parlament la Codurilor Penale. Cat de mult afecteaza siguranta cetatenilor si in ce masura compromit anchetele in lucru?.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )