Libnet.ro
UNICEF

10:45

Studentii si profesorii Universitatii din Bucuresti vor intra in greva japoneza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Studentii si profesorii Universitatii din Bucuresti vor intra in greva japoneza

Studentii si profesorii facultatilor din cadrul Universitatii din Bucuresti vor intra de maine in greva japoneza, in semn de protest fata de decizia Ministerului Educatiei Nationale de a reduce numarul locurilor bugetate in universitatile din Consortiul Universitaria, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Universitatea Bucuresti intra n greva japoneza ca urmare a reducerii numarului de locuri bugetate si cere Ministerului Educatiei sa revina la cifra de scolarizare aferenta anului universitar anterior

Senatul Universitatii din Bucuresti solicita Ministerului Educatiei Nationale anularea imediata a repartizarii locurilor bugetate pentru anul universitar 2018-2019 si revenirea la cifra de scolarizare aferenta anului universitar anterior, pana la elaborarea si implementarea unor criterii juste si transparente. De asemenea, Universitatea a anuntat ca va intra de joi in greva japoneza.

Studentii de la cea mai mare universitate din tara intra in greva japoneza: Atitudinea ministrului Educatiei fata de universitatile de top inspira neincredere

Studentii de la cea mai mare universitate din tara, UBB, au anuntat ca intra de maine, 18 aprilie, intra in greva japoneza. Ei isi justifica gestul prin atitudinea pe care a afisat-o ministrul Educatiei fata de universitatile de top in cadrul ultimei conferinte de presa.

Ministrul Sanatatii: Vor intra in tara alte 3.000 de doze de imunoglobulina

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a precizat ca alte 3. 000 de doze de imunoglobulina vor intra in tara. De asemenea, ministrul a precizat ca cele aflate in depozite vor ajunge la pacienti in maxim.

Un politist a fost batut de un interlop, intr-un restaurant din Bucuresti

Un politist a fost batut de un interlop, intr-un restaurant din Bucuresti, sambata noapte, agentul lucrand la Sectia 7 din Capitala. Dupa o scurta discutie intre cei doi, agresorul incepe sa-l.

Investitie de aproape 275 de milioane de lei pentru reabilitarea sistemului de termoficare din Bucuresti

Primaria Capitalei ar urma sa investeasca aproape 275 de milioane de lei pentru reabilitarea sistemului de termoficare din Bucuresti, pe sapte loturi, pe o lungime de 31,6 kilometri, pe o durata de doi ani, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) ce va avea loc joi, informeaza News. ro.

Doua universitati importante din Romania vor fuziona

Senatul Universitatii Petru Maior UPM) din Targu Mures a aprobat, miercuri, propunerea de fuzionare prin absorbtie cu Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) din Targu Mures. Presedintele Senatului.

Voucherele din proiectul Biciclisti in Bucuresti vor fi livrate saptamana viitoare

Primaria Bucuresti incepe spre finalul lunii aprilie livrarea celor 25. 000 de vouchere in a doua etapa a proiectului Biciclisti in Bucuresti.

M-am maritat cu baiatul din tramvai. Povestea incredibila a unei tinere din Bucuresti

Oana, o tanara din Bucuresti a povestit cum a ajuns sa se casatoreasca cu un baiat pe care l-a intalnit in tramvai. Eu tocmai suferisem o mare deceptie in dragoste, cum deseori se intampla la 20.

Gestul facut de Gigi Becali pentru un cersetor din Bucuresti! I-a zis bietului om sa stea cu el la masa, iar ce-a urmat e parca desprins din filme!

Latifundiarul din Pipera oferea in urma cu ceva vreme o noua lectie de omenie. Patronul Stelei a socat pe toata lumea cand a mers la una dintre cele mai luxoase terase din Capitala, insotit de un barbat neingrijit si.

Utilizatorii Facebook din Europa vor fi n continuare obligati sa accepte publicitatea personalizata, dar vor avea posibilitatea de a pune cteva limite

Ca parte a noilor termeni si conditii, utilizatorii Facebook vor trebui in continuare sa accepte publicitatea tintita, fiindca Facebook este un serviciu finantat prin publicitate, scrie Reuters, citand un director al companiei. Utilizatorii vor putea limita tipurile de date cu care sunt luati la tinta, dar Facebook vrea sa isi conserve modelul economic care i-a permis sa aiba rezultate financiare record de la an la an.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )