Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ce studii are, de fapt, Catalin Botezatu. A fost manechin din adolescenta, dar ce scoala a terminat

Playtech Playtech,
Ce studii are, de fapt, Catalin Botezatu. A fost manechin din adolescenta, dar ce scoala a terminat

Catalin Botezatu a demonstrat inca de mic ca este atras de moda, lucru observat de familia lui pe la varsta de 15 ani. Astfel, la 22 de ani Catalin Botezatu devenea model in cadrul celebrei case de moda Venus, condusa de Zina Dumitrescu. Ce studii are Catalin Botezatu. A fost manechin din adolescenta, dar ce . continuă pe Playtech

Ce studii are, de fapt, Alexandra Stan. Surpriza mare pentru fani

Toti o cunosc pe frumoasa artista Alexandra Stan, insa nu multa lume stie ce studii are, de fapt, indragita cantareata. Iata, asadar, ce studii are artista Alexandra Stan. Ce studii are, de fapt, Alexandra Stan Fara doar si poate, Alexandra Stan este una dintre cele mai indragite artiste de la noi din tara, dar nu .

Nu mai seamana cu ea. Cum arata Andreea Esca acum 30 de ani si ce studii are de fapt vedeta Pro Tv. FOTO

Andreea Esca este una dintre cele mai indragite si profesioniste prezentatoare de stiri. Desi o vadem zilnic la televizor, putini stiu cum arata vedeta Pro TV cand era la scoala si ce studii a absolvit aceasta.

Cine este, de fapt, Iosefina Pascal, organizatoarea protestului din Piata Victoriei

Unul dintre organizatorii protestului de duminica seara, 12 iulie este o activista in varsta de 27 de ani. Acest protest fata de dictatura sanitara impusa de Guvern propriilor cetateni a avut loc in Piata Victoriei. Cine este, de fapt, Iosefina Pascal, organizatoarea protestului din Piata Victoriei Asistenta europarlamentarului PSD Maria Grapini este activa propangandista anti-DNA, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )