Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce studii are Viorica Dancila si in ce specializari are competenta. Cum a ajuns in PSD

Playtech Playtech,
Ce studii are Viorica Dancila si in ce specializari are competenta. Cum a ajuns in PSD

Viorica Dancila si Klaus Iohannis se lupta pentru Palatul Cotroceni, iar specializarile si competentele celor doi candidati la alegerile prezidentiale au fost subiect de discutie pentru alegatori in ultima perioada. Multi au vrut sa afle ce studii are Viorica Dancila si cum a reusit sa intre in PSD. Ce studii are Viorica Dancila si in . continuă pe Playtech

Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Rares Bogdan, marturisiri neasteptate

Rares Bogdan a facut marturisiri neasteptate despre dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Ce se va intampla daca Viorica Dancila isi va face aparitia? Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis? Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) a anuntat ca va gazdui dezbaterea de marti a sefului .

Viorica Dancila viseaza la motiuni impotriva ministrilor PNL: ce problema are cu Citu

Dupa ce a pus pe butuci economia Romaniei, printr-o datorie externa fara precedent si promisiuni fara acoperire legate de salariu, Viorica Dancila il ataca pe actualul ministrul al Finantelor. Viorica Dancila se afla in plina campanie electorala si nu rateaza nicio seara in fata camerelor de luat vederi de la Antena 3. Desi nu mai .

Viorica Dancila, intrebata cate brose are: O sa spun cand o sa spuna Iohannis cate medidatii a dat ca sa-si poata lua 5 case Cum stie Dancila ca se calculeaza aria cercului

Viorica Dancila a fost intrebata, in conferinta de presa de marti seara, cate brose are si cum e cu ceasul, pe care promisese ca il va arata jurnalistilor. Daca initial a spus ca nu a facut un inventar, dar il va face si va raspunde, ea a spus apoi ca va da un raspuns despre ceasurile si brosele ei atunci cand va spune si Klaus Iohannis cati bani din meditatii a facut intr-un an si si-a putut cumpara 5 case.

Ce le-a cerut Viorica Dancila jurnalistilor aflati in sala, in timpul dezbaterii. Va rog sa va uitati!

Viorica Dancila a sustinut, marti, o conferinta de presa de doua ore si jumatate, in cadrul careia a raspuns intrebarilor jurnalistilor. La un moment dat, candidatul PSD la alegerile prezidentiale le-a cerut celor prezenti sa ii verifice tocul de ochelari pentru a se asigura ca nu are casca sau microfon. Viorica Dancila le-a cerut jurnalistilor .

Ce a raspuns Viorica Dancila cand a fost intrebata daca are casca in ureche

Candidatul PSD a fost intrebat daca exista vreun prompter sau are casca in urechi. Viorica Dancila a sustinut ferm ca nicio vorba si ca ar fi o lipsa de respect. Ar fi o lipsa de respect. Nu exista.

Viorica Dancila, anunt inainte de dezbatere: Eu am ales sa am o discutie libera, cu oricine are intrebari

Candidata PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a facut cateva precizari legate de intalnirea cu presa pe care o va avea, marti, incepand cu ora 18, 00la Parlament. Fostul premier a reiterat.

Sinteza zilei. Viorica Dancila: PSD, motiune impotriva ministrului de finante

Viorica Dancila a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, ce planuri are pentru finalul campaniei electorale pentru turul 2. in plus, liderul social-democrat a anuntat ca saptamana viitoare PSD va depune o.

Sinteza zilei. Viorica Dancila: PSD va depune o motiune impotriva ministrului de finante

Viorica Dancila a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, ce planuri are pentru finalul campaniei electorale pentru turul 2. in plus, liderul social-democrat a anuntat ca saptamana viitoare PSD va depune o.

Viorica Dancila, diploma de inginer cu nota 9 la absolvire

Fostul premier Viorica Dancila are o diploma de inginer, o copie a acesteia fiind facuta publica. Dancila a absolvit o facultate unde doar jumatate dintre cei admisi reuseau sa o duca la capat.

Ce ar face Mircea Badea la dezbatere, daca ar fi Viorica Dancila: Mi-as lua un camion cu boxe, as merge acolo si as striga: Sunt Vasilica!...

Mircea Badea a explicat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, ce trebuie sa faca Viorica Dancila la dezbaterea lui Klaus Iohannis pentru a castiga alegerile prezidentiale. Eu nu cred ca doamna Dancila nu are.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )