Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ce ar face Mircea Badea la dezbatere, daca ar fi Viorica Dancila: Mi-as lua un camion cu boxe, as merge acolo si as striga: Sunt Vasilica!...

Antena3 Antena3,
Ce ar face Mircea Badea la dezbatere, daca ar fi Viorica Dancila: Mi-as lua un camion cu boxe, as merge acolo si as striga: Sunt Vasilica!...

Mircea Badea a explicat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, ce trebuie sa faca Viorica Dancila la dezbaterea lui Klaus Iohannis pentru a castiga alegerile prezidentiale. Eu nu cred ca doamna Dancila nu are. continuă pe Antena3

Rares Bogdan, anunt de ultima ora: Ce va face daca Viorica Dancila vine la dezbaterea lui Klaus Iohannis?

Prim - vicepresedintele si europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, a anuntat ce va face daca Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, va decide sa mearga neinvitata la dezbaterea lui Klaus.

Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Rares Bogdan, marturisiri neasteptate

Rares Bogdan a facut marturisiri neasteptate despre dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Ce se va intampla daca Viorica Dancila isi va face aparitia? Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis? Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) a anuntat ca va gazdui dezbaterea de marti a sefului .

Mircea Badea, despre sansele Vioricai Dancila pentru fotoliul de la Cotroceni: Trebuie sa faca mega show!

Mircea Badea a vorbit despre sansele Vioricai Dancila de a castiga in turul doi al alegerilor prezidentiale. in opinia sa, candidatul PSD poate castiga cursa pentru fotoliul de la Cotroceni daca va veni cu ce.

Rares Bogdan anunta ce va face daca Viorica Dancila se prezinta NEINVITATA la dezbaterea lui Klaus Iohannis

Rares Bogdan reactioneaza la zvonurile potrivit carora Viorica Dancila ar urma sa se prezinte neinvitata la dezbaterea pe care Klaus Iohannis o va sustine la Biblioteca Centrala Universitara alaturi de.

Ce spune Klaus Iohannis despre neparticiparea sa la o dezbatere cu Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a combatut ideea conform creia neparticiparea sa o dezbatere cu Viorica Dancila in a doilea tur de scrutin este un deficit democratic. in Romania exista un deficit.

Mircea Badea: Eu, daca as fi Dancila...

Mircea Badea a spus duminica seara, la Antena 3, ce ar face daca ar fi Viorica Dancila, marti, cand Klaus Iohannis si-a organizat dezbaterea. Eu, daca as fi Dancila, m-as duce inainte, ca sa oc.

VIORICA DANCILA: Cred si acum ca este necesara o dezbatere

ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana. ----- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca investitiile Chinei in Romania sunt necesare. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila precizeaza ca nu a intervenit in justitie, acuzandu-l pe Klaus Iohannis de acest fapt.

Mircea Badea, observatie exploziva dupa dezbaterea paralela Dancila Iohannis

Mircea Badea face o observatiepertinenta, pe Facebook, in seara in care presedintele Klaus Iohannis si fostul premier Viorica Dancila se intrec in dezbateri electorale cu jurnalistii. Impresia.

Mircea Badea vine cu o varianta-BOMBA, prin care Viorica Dancila poate da lovitura vietii la Alegerile Prezidentiale 2019

Mircea Badea este de parere ca Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale 2019, are sanse mici sa castige postul pentru fotoliul de la Cotroceni.

Viorica Dancila a dezvaluit ce l-ar intreba pe Klaus Iohannis daca ar exista o dezbatere electorala intre ei

Viorica Dancila, candidata PSD la Presedintia Romaniei, dezvaluie ce l-ar intreba pe presedintele Iohannis daca acesta ar accepta sa participe la o dezbatere electorala. De ce nu ati facut nimic in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )