Libnet.ro
UNICEF

10:15

Studiourile de jocuri video din Bucuresti: de la renumita Ubisoft la compania fondata de romani

Adevărul Adevărul,
Studiourile de jocuri video din Bucuresti: de la renumita Ubisoft la compania fondata de romani

Am vrut sa aflam cum este sa lucrezi la studiourile care realizeaza jocuri ce pasioneaza milioane de oameni. Ubisoft si Mavenhut sunt diferite, dar au ceva in comun: succesul. continuă pe Adevărul

FOTO Studiourile de jocuri video din Bucuresti: de la renumita Ubisoft la compania fondata de romani

Am vrut sa aflam cum este sa lucrezi la studiourile care realizeaza jocuri ce pasioneaza milioane de oameni. Ubisoft si Mavenhut sunt diferite, dar au ceva in comun: succesul.

Ca in filmele cu MAFIOTI: Un om de afaceri din Bucuresti a fost RAPIT si SECHESTRAT

Un om de afaceri din Bucuresti a simtit pe propria piele cum este sa fii rapit si sechestrat, ca in filmele cu mafioti. Barbatul a fost tinut captiv ore intregi intr-un depozit.

IBM a deschis un laborator de sisteme de retea la Politehnica din Bucuresti

IBM Romania a deschis un laborator pentru sisteme de retea la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei ETTI) din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti.

Primaria sectorului 4 va inaugura, luni, cel mai mare loc de joaca acoperit din Romania, in Oraselul Copiilor din Bucuresti

Primaria sectorului 4 va inaugura luni cel mai mare loc de joaca acoperit din Romania, in Oraselul Copiilor din Bucuresti, potrivit institutiei. Locul de joaca are o suprafata de 815 mp si este dotat cu aparate noi, viu colorate, si cu amenajari menite sa stimuleze inventivitatea copiilor, capacitatea de a interactiona, cat si pofta de joaca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )