Libnet.ro
UNICEF

21:15

STUDIU Aproape jumatate din romani traiesc de pe o zi pe alta. De ce nu reusesc romanii sa faca economii

Adevărul Adevărul,
STUDIU Aproape jumatate din romani traiesc de pe o zi pe alta. De ce nu reusesc romanii sa faca economii

Aproape 40% din romani traiesc de pe o zi pe alta si au cheltuieli lunare obligatorii identice cu venitul incasat, arata un studiu dat publicitatii. Mai mult de jumatate din romani au credite, subliniaza aceeasi cercetare. continuă pe Adevărul

Rezultatele tulburatoare ale unui studiu arata ca 37% dintre romani traiesc de pe o zi pe alta

O treime din romani au venituri egale cu cheltuielile lunare, arata un studiu sociologic publicat joi. Acest lucru inseamna ca 37% dintre cetateni asi duc traiul la limita. Totodata, 60% dintre cetatenii.

De ce a decis Comisia Europeana sa finanteze doar jumatate din magistrala de metrou M6 catre Aeroportul Otopeni. Criticile aduse proiectului depus de Romnia

In urma esecului autoritatilor romane de a oferi explicatii pertinente, Comisia Europeana a decis ca magistrala de metrou M6 1 Mai-Aeroportul Otopeni) va avea finantare europeana nerambursabila asigurata doar pe jumatate din distanta, adica doar pana la statia Tokyo zona Mall Baneasa), scrie Asociatia Pro Infrastructura. Informatia a fost confirmata marti de directorul general Metrorex, Dumitru Sodolescu. in articol puteti citi pe larg ce aspecte reproseaza cei de la Comisia Europeana statului roman pentru proiectul de peste un miliard de euro.

Mai bine de jumatate din elevii din Salaj nu au parte de lapte, mere si cornuri. Care este motivul halucinant

Situatia neplacuta si care ii afecteaza pe mai bine de 12. 000 de elevi din Salaj, este cauzata de faptul ca autoritatile au reusit sa finalizeze doar o parte dintre licitatile necesare. Drept urmare,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )