Libnet.ro
UNICEF

01:05

Studiu: Britanicii vor plati taxe mai mari dupa iesirea din UE

Adevărul Adevărul,
Studiu: Britanicii vor plati taxe mai mari dupa iesirea din UE

Un studiu dat publicitatii recent arata ca britanicii ar putea plati taxe mai mari odata cu iesirea din Uniunea Europeana UE), pevazuta sa aiba loc la sfarsitul lui martie anul viitor. Motivul este surprinzator. continuă pe Adevărul

Romanii din acest judet vor avea taxe mai mari! Cum justifica autoritatile locale

Locuitorii unui judet din Romania vor avea tarife majorate dupa imbunatatirea serviciilor de apa si canalizare. intreaga populatie din Salaj va fi afectata. Potrivit capital. ro, este vorba despre un.

Cele mai mari exercitii de razboi din Rusia din ultimii aproape 40 de ani au inclus o vnatoare de submarine n Pacific

Fortele navale rusesti au organizat sambata o vanatoarea de submarine condusa de o nava anti-submarin si un elicopter in marea Ohotsk, in cadrul celor mai mari exercitii militare ale Rusiei din anul 1981, Vostok-2018, relateazaAP.

Studiu: Robotii vor crea mai multe locuri de munca decat vor distruge

Robotii nu ne vor fura chiar toate joburile, ci vor crea cu 58 de milioane mai multe decat vor distruge in urmatorii patru ani, arata cele mai recente studii World Economic Forum, potrivit Digi 24 .

Unde se afla si cat cantaresc cele mai mari clopote din lume. Unul dintre ele a fost folosit o vreme drept capela

Clopotul mare de la Catedrala Mantuirii Neamului se afla pe locul 5 in clasamentul mondial dupa greutate. Topul este dominat de un clopot care nici macar nu are legatura cu crestinismul, religia cea mai mare consumatoare de clopote.

BANII se modifica RADICAL: Detalii despre BANCNOTELE care vor disparea COMPLET! Mai ai putin la dispozitie pentru a le SCHIMBA (VIDEO)

Noi modele ale bacnotelorde 100 si de 200 de euro au fost prezentate luni in premiera de catre Banca Centrala Europeana BCE). Potrivit institutiei, bancnotele vor intra in circulatie din 28 mai 2019.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )