Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai mari exercitii de razboi din Rusia din ultimii aproape 40 de ani au inclus o vnatoare de submarine n Pacific

Hotnews Hotnews,
 Cele mai mari exercitii de razboi din Rusia din ultimii aproape 40 de ani au inclus o vnatoare de submarine n Pacific

Fortele navale rusesti au organizat sambata o vanatoarea de submarine condusa de o nava anti-submarin si un elicopter in marea Ohotsk, in cadrul celor mai mari exercitii militare ale Rusiei din anul 1981, Vostok-2018, relateazaAP. continuă pe Hotnews

Tarom raporteaza cele mai bune rezultate financiare din ultimii patru ani

Compania TAROM va incheia sezonul de vara pe plus, potrivit unui comunicat de presa transmis redactiei.

Australia, Hong Kong, Canada si Suedia, cele mai riscante piete imobiliare din lume

Pericolele cu care se confrunta pietele imobiliare sunt in mod special acute in Australia, Hong Kong, Canada si Suedia, ceea ce reprezinta o amenintare pentru activitatea economica, se arata intr-un raport publicat de Oxford Economics, transmite Bloomberg.

Faze tari:Angajatii unui McDonalds, filmati n timp ce fugareau un sobolan prin restaurant; Cele mai ciudate locuri de munca din lume. Ce salariu primesti ca sa dormi; Au dezgropat o oala veche de 800 de ani, plina cu seminte. Cnd au vazut ce a rasarit, a

Au promis ca ii conserva intregul corpul, insa au criogenat doar capul. Restul corpului a fost incinerat si trimis fiului. Un barbat a dat in judecata o companie de. Depozitul vandut cu peste 1. 2 milioane de dolari! Secretul e ascuns in interior. Daca exteriorul te lasa rece, stai sa.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fotograful

Intr-un sat din Ardeal, un fotograf nou, cam fara experienta. incadra aiurea pozele, si de cele mai multe ori oamenilor nu li se vedeau ochii. Vin doua unguroaice - mama si fiica. - Bune ziua, domnu foto.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Farmacia

Savantii au ajuns la concluzia ca cele mai multe vitamine se gasesc in farmacie.

VIDEO Un munte de prostie. Cum si bat joc autoritatile de unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume

Transalpina este drumul situat la cea mai mare altitudine din Romania si unul dintre cele mai spectaculoase din lume. Nu este insa finalizat, pentru ca patronul firmei care l-a construit a fost arestat acum 6 ani.

SOC! A DISPARUT una dintre cele mai CELEBRE ACTRITE! Detalii de ULTIM MOMENT

Fan Bingbing, una dintre cele mai cunoscute actrite din China si, totodata, cea mai bine platita, a disparut de mai bine de doua luni. Evenimentul care ii ingrijoreaza atat pe apropiati, cat si pe fani.

Placari pardoseli si perete ce ne propun cele mai elegante branduri italiene

Un obiect interesant, culorile alese, materialele folosite pentru obiectele de mobilier sau finisajele sunt doar cateva dintre detaliile ce pot scoate o incapere din anonimat. Dintre acestea, ultimele doua sunt, poate, cele mai importante. Ele nu doar capteaza atentia, ci ofera si o nota de eleganta si stil oricarei case.

Reduceri eMAG electrocasnice. Cele mai atractive oferte de astazi

Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG. ro, are oferte la mai multe categorii de produse. Iata care sunt dintre cele mai atractive reduceri eMAG electrocasnice de astazi.

Cele mai cool coafuri de la New York Fashion Week

Trendurile in materie de hairstyling au demonstrat ca un look simplu nu inseamna ca este plictisitor. Din contra, in acest sezon, marii designeri mizeaza pe frumusetea naturala. Au ales coafuri cat mai putin finisate, iar look-ul I woke up like this este preferatul tuturor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )