Libnet.ro
UNICEF

17:00

STUDIU: Bucurestenii, printre cei mai nemultumiti romani de conditiile in care traiesc

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
STUDIU: Bucurestenii, printre cei mai nemultumiti romani de conditiile in care traiesc

Un studiu recent care analizeaza calitatea vietii in orasele din Romania arata ca bucurestenii sunt printre cei mai nemultumiti de conditiile de viata din orasul lor. continuă pe Wall-Street Ro

Audieri la Sectia speciala dupa plangerea depusa de Dan Tudorache privind presupuse fraude la vot Oana Lovin si Codruta Cerva, printre cei audiati

Mai multe persoane au fost chemate luni la Sectia pentru investigare a infractiunilor din Justitie SIIJ) pentru a fi audiate dupa ce primarul in functie al Sectorului 1, Dan Tudorache, a depus plangere impotriva presedintelui Biroului Electoral al Sectorului 1, procurorul Nicolae Sprincu, acuzand fraude la vot. Printre cei audiati s-au aflat si cele doua protestatare promovate intens de Antena 3, Oana Lovin, protestatara cu sparanghelul, si Codruta Cerva. Lovin a sustinut ca vrea sa primeasca calitatea de martor protejat, pentru ca viata i-ar fi in pericol.

Lideri de filiala din PSD ar putea fi indepartati din functie dupa rezultatul de la alegerile locale. Printre cei vizati se numara si Marian Oprisan (VIDEO)

Consiliul Politic National al PSD se reuneste, luni, si va decide cine mai ramane in functie ca lider de filiala, ca urmare a rezultatului obtinut la alegerile locale din 2020. Printre cei vizati de o.

Tariceanu: Daca mai erau romani care credeau ca numarul de infectari nu este mesterit, sper ca ziua de ieri le-a spulberat iluziile

Calin Popescu-Tariceanu atrage atentia cu privire la modul in care sunt distribuite cazurile pozitive pe zile. Daca mai erau romani care credeau ca numarul de infectari zilnice cu COVID-19 nu este zi de zi mesterit de catre guvernanti, sper ca ziua de ieri le-a spulberat iluziile.

Cum se pun corect cei mai buni gogosari in otet pentru iarna. Secretul pentru a ramane tari si gustosi

Toamna, gospodinele nu isi mai vad capul de treaba. Fie ca fac gemuri, compoturi, zacusca sau pun muraturi, acestea pregatesc camara pentru sezonul rece. Unul dintre cele mai indragite preparate sunt gogosarii in otet, insa multe dintre retete nu sunt ceea ce trebuie. Iata care este secretul pentru ca acestia sa ramana tari toata iarna! .

Eddie Van Halen a murit la 65 de ani. Unul din cei mai buni chitaristi din toate timpurile.

Eddie Van Halen, considerat drept unul dintre cei mai buni chitaristi ai tuturor timpurilor, a murit la 65 de ani, dupa o lupta indelungata cu nemilosul cancer.

A murit Eddie Van Halen, unul dintre cei mai straluciti chitaristi din istoria muzicii rock. Ce mesaj a transmis fiul sau

Eddie Van Halen, considerat unul dintre cei mai buni chitaristi rock din toate timpurile, a murit marti, la varsta de 65 de ani, la Centrul de Sanatate Providence Saint Johns din Santa Monica, din California, SUA. Alaturi de el s-au aflat sotia, fiul si fratele acestuia. Cine a transmis vestea mortii Eddie Van Halen a .

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )