Libnet.ro
UNICEF

00:07

STUDIU Care este orasul cu cea mai scazuta calitate a aerului din Romania. Pe ce loc se plaseaza Bucurestiul

Adevărul Adevărul,
STUDIU Care este orasul cu cea mai scazuta calitate a aerului din Romania. Pe ce loc se plaseaza Bucurestiul

Ploiestul este orasul cu cea mai scazuta calitate a aerului din Romania, arata un clasament intocmit recent de storia. ro. Bucurestiul se plaseaza abia pe locul trei, arata topul mentionat. De cealalata parte, cele mai putin poluate orase din Romania sunt Brasov, Miercurea Ciuc si Sfantu Gheorghe. continuă pe Adevărul

Ploiestenii, iN PERICOL! Poluarea atinge COTE ALARMANTE. Topul oraselor cu cea mai scazuta calitate a aerului

Ploiestiul este cel mai poluat oras, ploiestenii respirand aerul cu cea mai scazuta calitate din Romania, potrivit unui studiu realizat de Storia. Orasul este inconjurat de fabrici precum.

Ploiesti, Calarasi si Bucuresti sunt orasele cu cea mai scazuta calitate a aerului. Brasov, Miercurea Ciuc si Sfantu Gheorghe stau cel mai bine

Ploiesti, Calarasi si Bucuresti au fost desemnate orasele cu cea mai scazuta calitate a aerului din Romania, potrivit unei cercetari realizate de platforma de anunturi imobiliare Storia. ro. Foarte rau stau si orase precum Focsani, Galati si Slatina, iar cel mai bun aer considera ca il respira locuitorii din Brasov, Miercurea Ciuc, Sfantu Gheorghe si Ramnicu Valcea.

Orasele si cartierele din Romania cu cea mai proasta calitate a aerului

Ploiesti, Calarasi si Bucuresti sunt orasele din Romania in care calitatea aerului este cea mai scazuta. La polul opus se afla orase precum Brasov, Miercurea Ciuc si Sfantu Gheorghe,.

Moldova, regiune napastuita. Cea mai saraca zona a tarii plateste cea mai scumpa energie, la cea mai slaba calitate |GRAFICE

Avaria masiva din sistemul energetic de saptamana trecuta a repus pe tapet problema retelelor vechi de electricitate. in cinci din cele opt zone de distributie opereaza companii private, insa efectele nu sunt foarte vizibile. Cea mai grava situatie e in Moldova.

Londra, cea mai cautata destinatie in randul romanilor

Capitala Marii Britanii, Londra, ramane cea mai cautata destinatie de catre romani, potrivit unui studiu realizat de motorul de cautare independent momondo.

Londra, cea mai cautata destinatie de catre romani, insa creste interesul pentru Marrakech

Londra este cea mai cautata destinatie de catre romani, insa creste interesul pentru orasul marocan Marrakech, potrivit site-ului de cautare a biletelor de avion Momondo. ro .

Cea mai mare investitie VC intr-o firma romaneasca, de la actionarul comun Facebook, Dropbox si Spotify

Compania romaneasca de automatizari RPA) UIPath. com a primit o noua runda de investitie de venture capital VC), oficialii companiei spunand ca este cea mai mare investitie VC facuta vreodata intr-o companie romaneasca. Ne uitam dupa o.

Cea mai batrana mama din Romania isi pregateste fiica pentru momentul cand va ramane singura

Cea mai batrana mama din lume, Adriana Iliescu, cea care va implini o varsta rotunda, 80 de ani,isi pregateste fiica pentru aici cand ea nu va mai fi, potrivit.

Cine e cea mai SCUMPA cantareata de muzica populara din Romania: Cate mii de EURO iau pe o cantare Irina Loghin, Maria Ciobanu, Maria Cirneci, Ionut Dolanescu si altii

Cea mai scumpa cantareata de muzica populara nu e nici Irina Loghin si nici Maria Ciobanu! O solista din Banat bate toate recordurile, cu un tarif oficial de 5. 000 de euro pentru o cantare, anunta.

Dacia - cea mai mare cifra de afaceri de cand a fost preluata de Renault

Dacia a inregistrat, anul trecut, cea mai mare cifra de afaceri de cand a fost achizitionata de catre grupul Renault, 20,77 miliarde lei 4,6 miliarde euro), cu 8,35% mai mult decat in 2015, pe fondul unui avans al exporturilor si al cererii crescute pentru modelul Duster, potrivit rezultatelor publicate, ieri, si preluate de News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )