Libnet.ro
UNICEF

14:00

STUDIU: Care sunt cele mai neobisnuite lucruri uitate de turisti in hotelurile din Romania

România Liberă România Liberă,
STUDIU: Care sunt cele mai neobisnuite lucruri uitate de turisti in hotelurile din Romania

Turistii care isi petrec vacanta in hoteluri sau pensiuni din Romania uita in camere obiecte personale, mai mult sau mai putin valoroase. Printre cele mai neobisnuite obiecte uitate de turisti se afla un papagal, o rochie de mireasa, un catel sau o geanta cu bani, arata un sondaj recent in randul proprietarilor de unitati de cazare din intreaga tara. continuă pe România Liberă

Un papagal, o rochie de mireasa sau jucarii sexuale, printre cele mai ciudate obiecte uitate in camerele de cazare

Conform unui studiu realizat de portalul de rezervari online hotelguru. ro, 7% dintre turistii unitatilor de cazare din Tara noastra isi uita in camere obiecte personale precum un papagal, rochie de mireasa sau jucarii sexuale, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Ce lucruri uita romanii in camerele de hotel: papagali, jucarii sexuale si valize cu bani

Din graba sau neatentie, multi dintre romani isi uita obiectele personale in camerele de hotel. Printre cele mai neobisnuite lucruri lasate in urma se numara un papagal, o rochie de mireasa si jucarii sexuale.

Grecia, tara muncii la negru: 5.000 de agenti imobiliari lucreaza ilegal, mai mult decat cei care sunt inregistrati oficial

Grecia are mai multi agenti imobiliari care functioneaza ilegal decat cei care lucreaza cu acte in regula. Acest lucru faca ca sectorul de profil sa fie dintre cele mai afectate de neplata contributiilor de asigurari sociale, relateaza Kathimerini.

INS: Numarul autorizatiilor de constructie a crescut cu 6,3% in luna mai. Bucurestiul si nord-vestul tarii sunt cele mai active

Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale a crescut in mai cu 6,3% fata de aprilie, la 3. 586, iar in primele cinci luni s-au eliberat aproape 14. 000 autorizatii, in stagnare comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Grecii - europenii care isi iau cele mai lungi vacante din UE. Romania, vacante mai scurte decat media europeana

Grecii isi iau cele mai lungi vacante in UE, iar finlandezii si letonii pe cele mai scurte, arata datele publicate de oficiul european de statistica- Eurostat. Romania se afla in jumatatea inferioara a clasamentului. Potrivit aceluiasi document, atunci cand calatoresc in strainatate, romanii prefera Italia, Bulgaria si Grecia, in vreme ce tara noastra este inclusa doar de turistii maghiari in top 3 destinatii turistice europene.

in cate tari pot merge romanii, ungurii sau polonezii fara viza. Topul tarilor cu cele mai puternice pasapoarte din lume

Cetatenii Finlandei, Suediei si Marii Britanii pot calatori in cele mai multe tari cu pasaportul, fara viza sau cu viza acordata la frontiera. La polul opus se afla Afghanistanul, conform unui top publicat anual de HenleyPartners.

INFOGRAFIE in cate tari pot merge romanii, ungurii sau polonezii fara viza. Topul tarilor cu cele mai puternice pasapoarte din lume

Cetatenii Finlandei, Suediei si Marii Britanii pot calatori in cele mai multe tari cu pasaportul, fara viza sau cu viza acordata la frontiera. La polul opus se afla Afghanistanul, conform unui top publicat anual de HenleyPartners.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Germania - Algeria, reeditarea uneia dintre cele mai mari surprize din istoria turneelor finale

In 1982, Algeria producea una dintre cele mai mari surprize din istoria Cupei Mondiale, reusind sa castige cu 2-1 in fata Germaniei de Vest, in primul meci din faza grupelor la turneul final gazduit de.

Cele mai noi camere de supraveghere ACTi au ajuns in magazinele din Romania

Cele mai noi camere de supraveghere de la ACTi Corporation Taiwan au ajuns in magazinele de specialitate din Romania.

Cele mai mari 1.000 de banci din lume au batut recordul la profit in 2013

Cele mai mari 1. 000 de banci din lume au inregistrat in 2013 un profit record de 920 de miliarde de dolari, bancile din China asigurand aproape o treime din acest profit. Potrivit Reuters, situatia evidentiaza ascensiunea bancilor chineze dupa criza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )