Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cele mai noi camere de supraveghere ACTi au ajuns in magazinele din Romania

România Liberă România Liberă,
Cele mai noi camere de supraveghere ACTi au ajuns in magazinele din Romania

Cele mai noi camere de supraveghere de la ACTi Corporation Taiwan au ajuns in magazinele de specialitate din Romania. continuă pe România Liberă

Grecii - europenii care isi iau cele mai lungi vacante din UE. Romania, vacante mai scurte decat media europeana

Grecii isi iau cele mai lungi vacante in UE, iar finlandezii si letonii pe cele mai scurte, arata datele publicate de oficiul european de statistica- Eurostat. Romania se afla in jumatatea inferioara a clasamentului. Potrivit aceluiasi document, atunci cand calatoresc in strainatate, romanii prefera Italia, Bulgaria si Grecia, in vreme ce tara noastra este inclusa doar de turistii maghiari in top 3 destinatii turistice europene.

in cate tari pot merge romanii, ungurii sau polonezii fara viza. Topul tarilor cu cele mai puternice pasapoarte din lume

Cetatenii Finlandei, Suediei si Marii Britanii pot calatori in cele mai multe tari cu pasaportul, fara viza sau cu viza acordata la frontiera. La polul opus se afla Afghanistanul, conform unui top publicat anual de HenleyPartners.

INFOGRAFIE in cate tari pot merge romanii, ungurii sau polonezii fara viza. Topul tarilor cu cele mai puternice pasapoarte din lume

Cetatenii Finlandei, Suediei si Marii Britanii pot calatori in cele mai multe tari cu pasaportul, fara viza sau cu viza acordata la frontiera. La polul opus se afla Afghanistanul, conform unui top publicat anual de HenleyPartners.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Germania - Algeria, reeditarea uneia dintre cele mai mari surprize din istoria turneelor finale

In 1982, Algeria producea una dintre cele mai mari surprize din istoria Cupei Mondiale, reusind sa castige cu 2-1 in fata Germaniei de Vest, in primul meci din faza grupelor la turneul final gazduit de.

Cele mai mari 1.000 de banci din lume au batut recordul la profit in 2013

Cele mai mari 1. 000 de banci din lume au inregistrat in 2013 un profit record de 920 de miliarde de dolari, bancile din China asigurand aproape o treime din acest profit. Potrivit Reuters, situatia evidentiaza ascensiunea bancilor chineze dupa criza.

Ginerele Helenei Pastor, una dintre cele mai bogate femei din Monaco, a marturisit ca a dat ordinul pentru uciderea soacrei sale

Una dintre cele mai bogate femei din Monaco, Helene Pastor, a fost ucisa la ordinul ginerului sau, consulul onorific al Poloniei la Monaco, Wojciech Janowski. Acesta a recunoscut in fata anchetatorilor ca a oferit.

Cele mai neobisnuite lucruri despre Angelina Jolie

Angelina Jolie este cu siguranta una dintre cele mai apreciate actrite din intreaga lume, facandu-se cunoscuta nu doar prin talentul ei, ba chiar mai mult prin calitatile pe care le prezinta din punct de vedere fizic.

FOTO Ziua internationala a pescuitului. Care sunt cele mai cautate balti de la Dunare

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii s-au ocupat de cresterea animalelor si de pescuit, pentru a-si asigura hrana necesara de pe o zi pe alta. Acum, pescuitul a devenit o pasiune, pe care barbatii o practica pentru a se relaxa.

VIDEO Cele mai vechi fecale umane descoperite vreodata vin cu surprize despre alimentatia de acum 50.000 de ani

In Spania au fost descoperite cele mai vechi fecale umane, resturi vechi de 50. 000 de ani, din timpul omului de Neanderthal. Analiza chimica a acestor materii este inca o dovada ca oameni acelor vremuri aveau o dieta mult mai echilibrata decat se credea: mancau multa carne, insa plantele erau si ele foarte importante in dieta, dovezi recente aratand ca oamenii acelor vremuri gateau, chiar daca intr-un stadiu incipient.

FOTO Cele mai bizare festivaluri din lume

Festivaluri gastronomice, de muzica si dans exista in toate colturile lumii, dar cateva orase au gasit pretexte dintre cele mai bizare pentru distractie. Temele alese pentru ineditele evenimente atrag de multe ori turisti dornici de distractie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2751 seconds )