Libnet.ro
UNICEF

10:30

Studiu de caz: Cele mai populare dezinformari despre incidentul din stramtoarea Kerci

Adevărul Adevărul,
Studiu de caz: Cele mai populare dezinformari despre incidentul din stramtoarea Kerci

In prima parte a analizei am detaliat evenimentele incidentului din stramtoarea Kerci intr-un mod secvential. Continuam cu analiza principalelor naratiuni dezinformatoare declansate de Kremlin in spatiul informational de limba romana. Le vom demonta pe cele mai importante, dar mai intai sa discutam un pic despre context. continuă pe Adevărul

Cele mai populare dezinformari despre conflictul controversat dintre Rusia si Ucraina din stramtoarea Kerci

In prima parte a analizei am detaliat evenimentele incidentului din stramtoarea Kerci intr-un mod secvential. Continuam cu analiza principalelor naratiuni dezinformatoare declansate de Kremlin in spatiul informational de limba romana. Le vom demonta pe cele mai importante, dar mai intai sa discutam un pic despre context.

Oxygen, spectacolul care a cucerit Europa si unul dintre cele mai puternice texte contemporane, se joaca la Teatrelli

Oxygen este una dintre cele mai de succes piese ale controversatului Ivan Viripaev, copilul teribil al noii dramaturgii ruse, apropiat ca estetica de Tarantino si Tarkovski. Textul este considerat unul dintre cele mai puternice texte contemporane, un poem teatral despre puritatea sinelui si descoperirea celuilalt. Spectacolul Oxygen, cu Antoaneta Cojocaru si Daniel Pascariu, se va juca vineri, 1 februarie, de la ora 19. 30, la Teatrelli.

RAPORT Obezitatea, malnutritia si schimbarile climatice - cele mai mari amenintari globale

Obezitatea, malnutritia si schimbarile climatice sunt cele mai mari amenintari care trebuie combatute la nivel global, arata un raport publicat in revista medicala britanica The Lancet.

Fara buget pe 2019, Dragnea se lauda, pe Facebook, cu cele mai mai cresteri, n doi ani consecutivi, din istoria Romniei. Cifrele prezentate de seful PSD

Fara bugetul pentru acest an aprobat in guvern, Liviu Dragnea, se lauda pe Facebook cu performantele economice ale guvernarii PSD, sustinand ca in privinta PIB-ului si a veniturilor, sunt cele mai mai cresteri, in doi ani consecutivi, din istoria Romaniei!.

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

Dambovita, printre cele mai afectate judete in privinta alimentarii cu energie electrica

Vremea rea provoaca probleme in ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica. Cele mai afectate judete sunt Ialomita, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Buzau si Dambovita. Zeci de localitati nu au energie electrica, potrivit Ministerului Energiei.

Cele mai cautate specializari in invatamantul superior. Ce arata datele Eurostat despre Romania

Aproximativ 4,7 milioane de tineri din tarile membre UE au finalizat educatia tertiara in 2016, arata datele Eurostat . Cei mai multi absolventi ai invatamantului tertiar au fost in Franta 773. 000), Marea Britanie 754. 000), Germania 557. 000) si.

Cele mai cautate specializari in invatamantul superior. Ce arata datele Eurostat despre Romania

Aproximativ 4,7 milioane de tineri din tarile membre UE au finalizat educatia tertiara in 2016, arata datele Eurostat . Cei mai multi absolventi ai invatamantului tertiar au fost in Franta 773. 000), Marea Britanie 754. 000), Germania 557. 000) si.

Rusia a pus la punct una dintre cele mai complexe retele INTERNATIONALE de trafic de cocaina! Autoritatile SI-AU FACUT CRUCE: Pare un serial de pe Netflix

Cocaina si alte droguri columbiene, serviciul de informatii rusesc si sute de kile de stupefiante in valize diplomatice - toate ingredientele unei povesti complexe despre o retea internationala de traficanti de.

Danca, dupa ce liderul PSD s-a laudat cu cele mai mari cresteri n doi ani consecutivi: Dragnea joaca poker cu bugetul Romniei si blufeaza

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a scris duminica, pe Facebook, ca Liviu Dragnea joaca poker cu bugetul Romaniei. Acesta i-a transmis liderului PSD sa o termine cu joaca de-a cifrele si sa vina cu un buget real in Parlament, pentru ca tot cu cifrele pe masa despre guvernarea PSD - ALDE, preturile la utilitati au luat-o razna in doi ani, amintind totodata si de teapa data pensionarilor carora le-au fost taiate pensiile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )